Connect with us

stoplekto

Δέκα τέρματα ανάμεσα σε Νέα Σμύρνη και Ιπποκράτη

Published

on

Το παραγωγικότερο παιχνίδι του διημέρου πραγματοποιήθηκε στο Καλαμακίου Αλίμου Β’, όπου η Νέα Σμύρνη διέσυρε με το απίστευτο 8-2 τον δύσμοιρο Ιπποκράτη. Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια μόνο με 3-0 χάρις το εύστοχο πέναλτι του Πολυμερόπουλου στο 30′, το 2-0 του Τσομίδη στο 40′ και το 3-0 από τον Δουρούκη στις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε καταιγισμός από γκολ και η αρχή έγινε στο 52′ όταν ο Θεοδωράκης έγραψε το 4-0. Το πάρτι συνεχίστηκε από το 70′ και έπειτα χάρις τους Δημητρόπουλο στο 70′, Δουρούκη στο 72′, ξανά Δημητρόπουλο στο 75′ και Τσομίδη στο 76′ για το ‘τρελό’ 8-0. Μάλιστα, ο τελευταίος έκλεισε το γκολ για τους ‘ασπρόμαυρους’ και σειρά πήρε το σωματείο από το Περιστέρι που μείωσε σε 8-2. Σκόρερ ήταν ο Καρδάσης στο 81′ και ο Καπετάνης στο 82′.

Διαιτητές: Καραλής, Τσάφος, Σύριος.

Νέα Σμύρνη: Γκουζιώτης, Βράκας (63′ Μυλωνάς), Μαλλιάρης (49′ Δημητρόπουλος), Βολικάκης (12′ λ.τρ. Τσομίδης), Γκόρι, Δουρούκης, Γιούσεφ, Μύτας, Θεοδωράκης, Χρυσανθακόπουλος, Πολυμερόπουλος.

Ιπποκράτης: Κούτσης, Μαρουσόπουλος, Καρδάσης, Ζουλιάς (49′ Ναστούλης), Κασσής, Γκέκας, Βανταράκης, Ζαχαρόπουλος (33′ Μαρής), Κοντοπυργιάς (46′ Καπετάνης), Παντής, Ζυγάκης.