Connect with us

7ος Όμιλος

Δεύτερη μεταγραφή για Πανθηραϊκό

Published

on

Ο Εμιγκέν Ντάμζι που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Καστοριά του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής θα είναι όπως όλα δείχνουν το δεύτερο απόκτημα του Ιανουαρίου μετά τον Κωνσταντίνοφ για τον Πανθηραϊκό.

Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Σαντορίνης και από σήμερα βρίσκεται στο νησί, όπου και έχει τεθεί στη διάθεση του Ανδρέα Σκέντζου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς αναζητούν και άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι ποιοτικοί και θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να ανασάνει βαθμολογικά.

Μέσα σε όλα αυτά υπήρξε και η ακόλουθη ανακοίνωση της Καστοριάς, η οποία ουσιαστικά σπεύδει να επιβεβαιώσει τη μετακίνση του παίκτη πριν καλά – καλά ανακοινωθεί από τους ‘’Μπλε’’:

«Η διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ» ανακοινώνει την αποχώρηση του Emigen Damzi από την ομάδα και την μετακίνηση του στον Α. Ο. Πανθηραϊκού. Οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν σε αυτή τους την ενέργεια, επιβραβεύοντας τον ποδοσφαιριστή, τόσο για την απόδοση του, όσο και για τη συμπεριφορά του, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Καστοριά.

Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει και δημόσια τον Emigen Damzi για τη μεγάλη του προσφορά στον Α.Γ.Σ.Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ» και να του ευχηθεί ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον Α.Ο. Πανθηραϊκού.

Γιάννη (Emigen) Damzi κάθε πετυχημένη σου εμφάνιση, στη νέα σου ομάδα θα κάνει χαρούμενη όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Γ.Σ.Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ». Σου ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί πραγματικά το αξίζεις και ελπίζουμε ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι».

Ο Παίκτης έγραψε στο προσωπικό του προφίλ:

«Φεύγω από την ομάδα της καρδιάς μου, φεύγω απο την οικογένεια μου, από το σπίτι μου! Πάλεψα με όσες δυνάμεις είχα για να βοηθήσω την ομάδα και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Εκρινα ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω . Ευχαριστώ την ομάδα της Καστοριάς για την άψογη συνεργασία τόσων χρόνων τις ευκαιρίες και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου ! Ευχαριστώ τους φιλαθλους της ομαδας που με αγκάλιασαν και μου συμπεριφέρθηκαν σαν δικό τους παιδί ! Αφήνω πίσω μου φίλους αδέρφια και ανθρώπους που εκτιμάω και αγαπώ!
Ευχαριστώ για όλα Καστοριά».
ρεπορτάζ Σπυρος Μάκαρης πηγή: www.sportcyclades.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply