Connect with us

stoplekto

Δημ. Τσεβάς: “Ο Ασπρόπυργος ανήκει σε όλους”

Published

on

Από τον Πρόεδρο της Ένωσης Πανασπροπυργιακού Δόξας Δημήτρη Τσεβά λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού και των μελών της Ένωσης Ασπροπύργου θα θέλαμε ως ΔΣ του ερασιτέχνη να κάνουμε μια σύντομη αναδρομή στο φετινό καλοκαίρι και τα πεπραγμένα της διοίκησής μας.
Μετά το τέλος της περσινής ποδοσφαιρικής σεζόν ή οποία βρήκε την ομάδα υποβιβασμένη από τις επαγγελματικές κατηγορίες, σε έκτακτο ΔΣ του ερασιτέχνη με θέμα συζήτησης την εξέταση των οικονομικών δεδομένων και τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, αποφασίστηκε η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔΑ.
Έτσι λοιπόν ξεκίνησε τον Αύγουστο ο σχεδιασμός της ομάδας με βασικό μέλημα την προώθηση και ανάδειξη παιδιών από τις ακαδημίες και γενικότερα την τοπική κοινωνία και με την παράλληλη πλαισίωση τους από 8 έμπειρους ποδοσφαιριστές, δημιουργήθηκε ένα αξιόλογο για την κατηγορία ρόστερ.
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε στις 16 Αυγούστου και πραγματοποιήθηκαν 2 φιλικά.
Μετά από περίπου 20 ημέρες προετοιμασίας και αφού έχει ήδη γίνει από πλευράς ερασιτέχνη η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔΑ, ενημερωθηκαμε από την ΠΑΕ ότι έχει λάβει πρόσκληση από τη διοργανώτρια και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να καταφέρει η ομάδα να αγωνιστεί στην SL2.
Όπως είναι φυσιολογικό, μπροστά στην προοπτική να αγωνιστεί ξανά η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, σταματήσαμε κάθε διαδικασία αποδεσμεύοντας τους ποδοσφαιριστές και περιμέναμε τις εξελίξεις.
Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, περιμένουμε να τελεσιδικήσει η απόφαση για την συμμετοχή της ομάδας στην SL2.
Εαν αυτό δεν είναι εφικτό θα κάνουμε κάθε ενέργεια-προσπαθεια για να λάβουμε μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ΕΠΣΔΑ όπως είχαμε αποφασίσει εκ των προτέρων.
Μέσα από αυτή την ανακοίνωση θέλουμε να τονίσουμε ότι η ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ δεν ανήκει σε κανέναν, ούτε σε εμάς. Η ΈΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ η ομάδα ΟΛΩΝ μας και πρέπει όλοι σε αυτή τη δύσκολη χρονιά να ενωθουμε.
Με εκτίμηση
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΒΑΣ”.