Connect with us

Γ Εθνική

Διά πυρός και σιδήρου ο Πανιώνιος 2-1 εκτός τη Ζάκυνθο

Published

on

Πανιωνάρα στη Ζάκυνθο. Επικράτησε με 2-1 των γηπεδούχων και φουλάρει για άνοδο!

Η ομάδα του Κοροπούλη ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της, σκόραρε δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος, είχε δύο δοκάρια και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Οι κυανέρυθροι πλέον έφτασαν τους 6 βαθμούς μαζί με την Κηφισιά, την οποία αντιμετωπίζουν την Τετάρτη εντός έδρας και έκανανα σπουδαία βήμα ανόδου.
Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Ιστορικός είχε αρκετά καλή παρουσία και απείλησε αρκετές φορές την εστία των γηπεδούχων, κυρίως μετά από στατικές φάσεις.

Η πιο σημαντική ευκαιρία του Πανιωνίου ήταν αυτή του 33ου λεπτού, όταν ο μετά από φάουλ του Γροντή, ο Ζούλιας εξ’ επαφής δεν μπόρεσε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Κοροπούλη γενικότερα είχε όρεξη και διάθεση, με τον Γροντή δημιουργικά να είναι ο παίκτης με την καλύτερη παρουσία.

Από την άλλη πλευρά, η Ζάκυνθος είχε και αυτή τις δικές της καλές στιγμές, όπως αυτή του 12ου λεπτού με το σουτ του Καρδάρη να περνάει άουτ.

Αξίζει να αναφερθεί το κατά διαστήματα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, αλλά και η μεγάλη ένταση που είχαν τόσο στο παιχνίδι τους, όσο και στις αντιδράσεις τους προς τον διαιτητή!

Οι κυανέρυθροι μπήκαν πολύ δυνατά στην “επανάληψη” και στο 48′ έφτασε μία ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, με τον Γροντή να κάνει το δυνατό σουτ, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 52′ όμως ήρθε το γκολ που έψαχνε ο Ιστορικός. Ο Πίσπας με πολύ όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στον Πανιώνιο.

Στη συνέχεια υπήρξε δεκάλεπτη διακοπή, καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση από τους γηπεδούχους και από την εξέδρα των φίλων της Ζακύνθου, ενώ υπήρξαν και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Με την επανέναρξη του παιχνιδιού, στο 65′ οι κυανέρυθροι λίγο έλειψε να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Ο Πίσπας έκανε ωραία ενέργεια, η μπάλα έφτασε στον Λιούμη, ο οποίος όμως από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 75′ ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τον Ιστορικό. Ο Μούντριχας έκανε την κεφαλιά, η μπάλκα χτύπησε στο δοκάρι, με τον Νίνο να κάνει νέα κεφαλιά στο “ριμπάουντ” και να κάνει το 2-0 για τον Πανιώνιο.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Ιστορικό να ελέγχει το ματς, η Ζάκυνθος είχε μείνει και με παίκτη λιγότερο. Στο 88′, όμως υπήρξε μεγάληγευκαιρία για τους γηπεδούχους, όπου ο Στουρνάρας είπε δύο φορές όχι στα σουτ του Κάμερον.

Τελικα, σκόραραν στις καθυστερήσεις με τον Καψάσκη, με το 1-2 να είναι το τελικό σκορ.

 

Ζάκυνθος (Νίκος Μαρίνος) : Πατσογιώργος, Κολεύρης, Τζατζανάς, Ντάσης, Σούρμπης, Κοναγκάγια, Κακολύρης, Τραγούδας, Κάρδαρης, Καψάσκης, Κάμερον

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης) : Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξύγκωρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο, Πίσπας, Λιούμης, Γροντής, Μούντριχας