Connect with us

slideshow

Ελπίζει ακόμα το Κερατσίνι 1-0 τον Ίκαρο Καλλιθέας

Στο 88′ με σκόρερ τον Μαριόλη οι “ροσονέρι” παρατείνουν το ενδιαφέρον της ανόδου

Published

on

Στο 88′ το Κερατσίνι με γκολ του καλύτερου της παίκτη  χθες Μαριόλη πήρε σπουδαίο “τρίποντο” με 1-0 απέναντι στον άτολμο Ίκαρο Καλλιθέας και συνεχίζει να  διατηρεί τις όποιες ελπίδες του απομένουν για την άνοδο .

Σε “ρηχά νερά” κινήθηκαν και οι δυο ομάδες χωρίς να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Ο Ίκαρος απειλούσε μόνο με τον συνήθη ύποπτο Γεωργίου. Μάλιστα στο 59′ ο ταλαντούχος μεσοπεπιθετικός βγήκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας του Κερατσινίου, αλλά ο βοηθός Σερεμέτης(Μεσσηνίας) “έκοψε¨ τη φάση για οφσάιντ προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των φιλοξενούμενων.
Και ενώ το ματς φαινόταν ότι θα έληγε χωρίς σκορ, στο 88′ οι “ροσονέρι” ευτύχησαν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ που “σφράγισε” τη νίκη. Ο Σκορδίλης εκτέλεσε το κόρνερ με τον Τουρνά να νικά στον αέρα τον Κυριακίδη και ο προωθημένος Μαριόλης έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.
Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Μπλάνας (Μεσσηνίας). Στο 43′ διέκοψε για τρία λεπτά το ματς λόγω ρίψης μπουκαλιού στο βοηθό Σερεμέτη από την εξέδρα, ενώ στο 64′ απέβαλε από τον πάγκο του Ικάρου τον γενικό αρχηγό Χρήστο Θάνο για διαμαρτυρία.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Φούντας, Σφυρογιαννάκης, Βαττής, Παπαδόπουλος, Διονυσόπουλος(62′ Κουντού), Γκιάτης(77′ Πουλάκης), Λσμπρινάτος, Τουρνάς, Κουρκούτης.
ΙΚΑΡΟΣ: Αθανασόπουλος, Φέκος, Βουρλούμης(90′ Μυλωνάς), Λάλα, Ταράτσας, Κυριακίδης(86′ Σκούρτας), Ομεράι, Κορές, Μακρής, Γεωργίου, Πέκωφ(75′ Ατματσίδης).
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply