Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εμφραγμα στις καθυστερήσεις για το Ηράκλειο, 1-1 με τη Νέα Ιωνία

Published

on

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το γειτονικό ντέρμπι του Ηρακλείου με τη Νέα Ιωνία, με τους γηπεδούχους να δέχονται για δεύτερο συνεχόμενο ματς το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν το φινάλε.

Ετσι το Ηράκλειο έφτασε τους 8 βαθμούς, ενώ η Νέα Ιωνία παραμένει χωρίς νίκη και έχει τρεις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 17′ αλλά ο Μολφέσης έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ του Φαρινόλα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 30′ με την κεφαλιά του Μακρίδη να σταματάει στο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 57′ όταν ο Γκούγκας με πλασέ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έκανε το 1-0. Στο 90+1′ ο Σταθόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως στο ξεκίνημα της φάσης έχει γίνει επιθετικό φάουλ.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Αραβίδης, Νιδριώτης.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Μολφέσης, Μέρτκολα, Χιώτης (57′ Κατσούλης), Ζίζηλας, Κόντι, Τουγουντζόγλου, Νταβαρίνος (46′ Χρήστου), Σταυρογιάννης (46′ Κιρτζιαλίδης), Μακρίδης, Αντωνόπουλος (90′ Μουρεζίνης), Τελχάι (57′ Γκούγκας).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Παρασκευαϊδης) Σανταμούρης, Σταθόπουλος, Θερμός, Σιγάλας, Κούντου, Νταϊφώτης, Ερέκι, Παπαδόπουλος, Χούσος (62′ Μπαλατσούρας), Χαματάι (70 ‘Φραντζέσκος), Φαρινόλα.