Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιακό διπλό ο Χολαργός. 4-0 την Αγία Ελεούσα

Published

on

Κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο Χολαργός νίκησε εκτός έδρας την Αγία Ελεούσα με 4-0.

Ετσι έφτασε τους 4 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή με Ατταλο και ΓΣ Αργυρούπολης, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθήσει. Η Αγία Ελεούσα είχε την πρωτοβουλία και είχε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά κόντρα στρη ροή του ματς ο Χολαργός προηγήθηκε στο 34΄όταν ο Ζαχαρόπουλος έκανε το 0-1. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους στο 46΄ο Χατζής με κεφαλιά έκανε το 0-2, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του. Ο Σκούμας με δύο προσωπικά γκολ στο 78΄και στο 82΄διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Στο 89΄αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μαζμανίδης των γηπεδούχων, ενώ στο 90+1΄ο Παναγιωτόπουλος σημάδεψε το δοκάρι.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Παυλάκος (50΄Καζάλας), Μπάκας Α., Μπίκος, Γολίδης (63΄Τσαγκάρης), Μπάκας Α., Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Κατσικανταής (71΄Μαθιούδης).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Ντόβας, Τσαγκλαρης, Μηλιώνης, Τσίρος, Τσουτσουδάκης, Τσιαντής (46΄Κρασώνης), Ζαχαρόπουλος, Χατζής (75΄Μιχελής), Γκουγκούδης (46′ Μυλωνάς), Σκούμας.