Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Επεισοδιακή άνοδος για Ίκαρο Νεοκτίστων, 4-2 τον Ερμή Άνω Λιοσίων

Published

on

Μετά από 9 χρόνια ο Ίκαρος Νεοκτίστων Ασπροπύργου επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία.

Η ομάδα του Θοδωρή Καζάτζη επικράτησε στο Πανόραμα στην επανάληψη με 4-2 παίρνοντας εκείνος την άνοδο απέναντι στον συνδιεκδικητή Ερμή Άνω Λιοσίων, σε ένα ματς με σοβαρά επεισόδια μετά τη λήξη του αγώνα.

Ήταν ένας τελικός και για τις δύο ομάδες που κυνηγούσαν την άνοδο. Το πρώτο μέρος κύλησε αρκετά νευρικά, με τις δύο ομάδες να φυλάνε τα νώτα τους και να είναι προσεκτικές.

Στην επανάληψη όμως, τα πράγματα άλλαξα. Ένα επιθετικό ξέσπασμα του Ικάρου μέσα σε δέκα λεπτά έφερε το σκορ στο 0-3 χάρη σε δύο γκολ του Κορδέρα(64′, 72′) και ένα του Λούφη(61′), βγάζοντας ουσιαστικά νοκ άουτ  την ομάδα του Ερμή.  Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν στο τελευταίο δεκάλεπτο να μειώσουν σε 2-3 με τέρματα των Χατουτσίδη(81′ πέναλτι) και Αντωνίου(86′). Το θρίαμβο για τον Ίκαρο Νεοκτίστων σφράγισε στο 95′ ο Στασίνης, προκαλώντας τους…έξαλλους πανηγυρισμούς στις τάξεις της ομάδας.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε παίκτες και των δύο ομάδων, αλλά και του πολυπληθή κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο του Πανοράματος. Αφού χρειάστηκε και η επέμβαση της ΟΠΚΕ για να ηρεμήσει η κατάσταση. Από τα επεισόδια, ο διαιτητής Ντάουλας απέβαλε του Κάτσο Γ. και Χατουτσίδη, ενώ έγραψε στο φύλλο αγώνος και για ρίψη μπουκαλιών από φιλάθλους που υποστήριζαν τον Ερμή.

ΕΡΜΗΣ: Ματούσιακ, Θάνος(74′ Λιάσκος), Στέφου, Κοντογιάννης Γ., Κομτογιάννης Δ., Γεωργακόπουλος(74′ Πουμπουρίδης Σ.), Χατουτσίδης, Λακουμέντας(62′ Αντωνίου), Μπουρλαγιάνη(68′ Καπογιάννης), Κεχρής(46′ Σασσαρίδης), Θεοφανίδης.

ΙΚΑΡΟΣ: Παπαθανασίου, Τοπάλοβ(51′ Χυσολάρι Ερ.), Κάτσος Χ., Κάτσος Γ., Χυσολάρι Εν., Μάμμας, Ανδρεάδης(95′ Μυλωνάς), Κορδέρας, Στασίνης, Λούφης(90′ Σούτας), Κυριλίουκ.