Connect with us

8ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Κατσικοκέρη στην Επισκοπή

Published

on

Έναν επιθετικό που έχει προκαλέσει… ζημιές και ζημιές στις αντίπαλες άμυνες έφερε στην οικογένειά της η ομάδα της Επισκοπής κι αυτός  δεν είναι άλλος από τον Νίκο Κατσικοκέρη.

Ο πρόεδρός, Μιχάλης Νικολιδάκης πέτυχε τη μεγάλη συμφωνία φέρνοντας έναν παίκτη κύρους ο οποίος έχει πετύχει σπουδαία πράγματα όπου κι αν έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει με πολλή μεγάλη χαρά την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Νίκου Κατσικοκέρη. Ο έμπειρος επιθετικός έρχεται στην ομάδα μας για να πετύχει –και ‘δω- μεγάλους στόχους. Ο Νίκος Κατσικοκέρης έχει γεννηθεί στις 19 Ιουνίου 1988 στην Αμφιλοχία και έχει ύψος 1.84μ..

Τα κατορθώματά του

Την καριέρα του την ξεκίνησε από τον Παναιτωλικό σε ηλικία 17 ετών.Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει πλούσια εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Στην Α’ Εθνική μετράει 36 συμμετοχές και 7 τέρματα.

Το ποδοσφαιρικό του ταξίδι βέβαια μέχρι την Super League το ξεκίνησε όπως προαναφέραμε από τον Παναιτωλικό. Έπειτα αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη Λευκάδας και το Κερατσίνι στη Δ’ Εθνική ώσπου τα… νερά της Κρήτης τον έφεραν στα Χανιά επιτυγχάνοντας με τον Πλατανιά πολλές επιτυχίες μέσα σε δύο χρόνια. Η χανιώτικη ομάδα ανέβηκε κατηγορίες και ο Ν. Κατσικοκέρης σημείωσε 29 γκολ σε 58 εμφανίσεις.

Το 2011 υπέγραψε στον Εργοτέλη, και από ‘κει έπεισε να τον πάρει η ΑΕΚ το 2012. Από την ΑΕΚ πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό (SL) και από εκεί έναν χρόνο μετά, πήγε στον Παναιγιάλειο. Σε 6 μήνες μετεγγράφηκε στον Παναργειακό και το καλοκαίρι του 2015 βρέθηκε στον Ερμή Ζωνιανών όπου σημείωσε 17 τέρματα (2ος σκόρερ στη Γ’ Εθνική).

Έναν χρόνο μετά, επέστρεψε στον Εργοτέλη προκειμένου να τον βοηθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα όπως και έγινε και αναδείχθηκε 1ος σκόρερ στη Γ’ Εθνική με 18 γκολ! Πέρυσι έπαιξε στον Εθνικό σημειώνοντας 10 τέρματα (μαζί με τα μπαράζ όπου αναδείχθηκε 3ος σκόρερ στον 6ο όμιλο).

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Στη φωτογραφία ο Στέλιος Κοζανίδης, με τον Νίκο Κατσικοκέρη και τον ατζέντη, Παναγιώτη Τσιάρα!

Ν. Κατσικοκέρης: «Η Επισκοπή ήταν πολύ κοντά στα «θέλω» μου»

Μετά τη συμφωνία, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, δήλωσε στο aoepiskopis.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια της Επισκοπής. Ο πρόεδρος κ. Νικολιδάκης μαζί με τον Στέλιο Κοζανίδη από το προπονητικό τιμ με προσέγγισαν με τον καλύτερο τρόπο. Όλα όσα είδα και άκουσα, ήταν πολύ κοντά στα «θέλω» μου. Μου έδειξαν να καταλάβω τον στόχο της εφετινής σεζόν που έχει η ομάδα αλλά και την προοπτική για το μέλλον και γι’ αυτό έκανα την κίνηση να έρθω στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή».