Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιβεβαίωση με Χρήστο Κιούρκο στο Χαϊδάρι

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Χρήστο Κιούρκο να αποτελεί τον προπονητή του ΑΟ Χαϊδαρίου.Ο έμπειρος προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Αθηναϊκό τα βρήκε σε όλα με το σύλλογο των δυτικών προαστίων

Ο έμπειρος προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Αθηναϊκό τα βρήκε σε όλα με το σύλλογο των δυτικών προαστίων, με το δελτίο τύπου να αναφέρει το εξής

Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Κιούρκο.

Η συνεργασία μας θα έχει διάρκεια 2 ετών με στόχο την δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει και θα συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας μας δίνοντας νέα ώθηση στον σύλλογο μας με την στήριξη περισσότερων γηγενών παικτών. Σημαντική παρακαταθήκη για τον Χρήστο Κιούρκο είναι η προηγούμενη τριετία και όσα επενδύθηκαν σε έμψυχο δυναμικό, εγκαταστάσεις, σεμινάρια και γραφεία.

Δεν χρειάζονται μεγάλες συστάσεις για το νέο μας προπονητή, που έχει γράψει την δική του ιστορία με τα χρώματα της ομάδας μας. Ως προπονητής έχει ως σημαντικότερες στιγμές την άνοδο στην Α ΕΠΣΑ με τα Πετράλωνα και την περσινή εξαιρετική πορεία με τον Αθηναϊκό.

Η διοίκηση της ομάδας μας τον καλωσορίζει και εκφράζει την βεβαιότητα ότι η επιστροφή του, πλέον ως προπονητής, θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ… ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΙΟΥΡΚΟΥ

Ύστερα από συζητήσεις με τη διοίκηση του Α.Ο.Χ ,αποδέχτηκα την πρόταση συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια,θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Μέσω της ανάπτυξης τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο ,επιδιώκουμε όλοι μαζί η ομάδα μας να βάλει γερές βάσεις για το μέλλον. Ευχαριστώ τη διοίκηση του Α.Ο.Χ. και τον πρόεδρο κο Παπαϊωάννου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου.