Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ – Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Ποινές

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΚΑΛΑΜΑΚΗ Α. προπονητή  του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα  «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» που έγινε στις 17.11.2019 στο γήπεδο  ΑΙΓΙΝΑΣ – αντιαθλητική συμπεριφορά:

Επιβάλλει  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδύτηρια για 2 αγωνιστικές ημέρες & χρηματική ποινή 20 ευρώ στον κ. ΚΑΛΑΜΑΚΗ Α.  προπονητή του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ( άρθρο 11 παρ. 2 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» που έγινε στις 17.11.2019 στο γήπεδο  ΑΙΓΙΝΑΣ – αντιαθλητική συμπεριφορά φιλάθλων – άναμμα καπνογόνων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ για παράβαση των άρθρων 15 παρ.2  και 14 παρ. 1-2 του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 70 ευρώ που διπλασιάζεται σε 140 ευρώ λόγω υποτροπής στο σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ καθώς  το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» που έγινε στις 17.11.2019 στο γήπεδο  ΑΙΓΙΝΑΣ – αντιαθλητική συμπεριφορά φιλάθλων – ρίψη κροτίδων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ για παράβαση των άρθρων 15 παρ.2  και 14 παρ. 1-2-3 του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 70 ευρώ στο σωματείο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ Σ. προπονητή  του σωματείου ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ  καθώς  το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα  «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ» που έγινε στις 17.11.2019 στο γήπεδο  ΑΙΓΙΝΑΣ – αντιαθλητική συμπεριφορά:

Επιβάλλει  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια  για 2 αγωνιστικές ημέρες & χρηματική ποινή 20 ευρώ στον κ. ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ Σ.  προπονητή του σωματείου ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ( άρθρο 11 παρ. 2 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ» που έγινε στις 17.11.2019 στο γήπεδο  ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – αντιαθλητική συμπεριφορά φιλάθλων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ για παράβαση του άρθρου 15 παρ.3 του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ στο σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ» που έγινε στις 17.11.2019 στο γήπεδο  ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – αντιαθλητική συμπεριφορά φιλάθλων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ για παράβαση του άρθρου 15 παρ.3 του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ στο σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα «ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ – ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ» που έγινε στις 17.11.2019 στο γήπεδο  ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – αντιαθλητική συμπεριφορά φιλάθλων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ για παράβαση του άρθρου 14 παρ.1-2-3 του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει την ποινή της επίπληξης στο σωματείο ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ  (άρθρο 15 παρ. 1β  του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ» που έγινε στις 16.11.2019 στο γήπεδο  ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – αντιαθλητική , εξυβριστική συμπεριφορά φιλάθλων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ για παράβαση του άρθρου 14 παρ.1-2-3 του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή 70 ευρώ στο σωματείο ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ  (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ,. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΚΑΠΙΝΟ Κ. εκπροσώπου  του σωματείου ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Κ16)  καθώς  το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα  Κ16 «ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ –ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» που έγινε στις 16.11.2019 στο γήπεδο  ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ – αντιαθλητική συμπεριφορά:

Επιβάλλει  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια  για 20 ημερολογιακές ημέρες & χρηματική ποινή 30 ευρώ στον κ. ΚΑΠΙΝΟ Κ.  εκπρόσωπο  του σωματείου ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Κ16) ( άρθρο 12 παρ. 1 α-β του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).