Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολα ο Ήφαιστος Περιστερίου την Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Σε δική του παράσταση μετέτρεψε ο Ήφαιστος Περιστερίου την αναμέτρηση ενάντια στην Ειρήνη Πετρούπολης, καθώς επικράτησε 4-1 στο Περιστέρι. Με αυτή την νέα επιτυχία, οι ‘ερυθρόλευκοι’ βρίσκονται στην πέμπτη θέση έχοντας 33 βαθμούς μαζί με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, ενώ οι ‘κυανοκίτρινοι’ παραμένουν ουραγοί με μόλις 4 πόντους.

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος. Άνοιξαν το σκορ στο 7′ με δράστη τον Παπαγιάννη και την… μπαγκέτα πήρε ο Ζώγκος. Ο νεαποκτηθής άσος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 βρίσκοντας δίχτυα στο 23′ και το 33′. Κάπως έτσι, το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 67′ ο Καλαϊτζής έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο τρίποντο για το 4-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Πουμπουρίδης πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του Θανάση Ψύλλια. Ντεμπούτο στην Α’ ΕΠΣΑ για τους διαιτητές της αναμέτρησης Κοκαρίδα, Τσελίκο και Ματσούκα.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Κοτσαδάμ, Γιαννούλας, Σφίχτης, Μουρκάκης (70′ Μάκρας), Παπαγιάννη (60′ Παπαγεωργίου), Ντάτσης, Μπότης, Ζαφειράτος (53′ Μαυρομάτης), Ζήκος, Καλαϊτζής, Ζώγκος.

Ειρήνη (Θανάσης Ψύλλιας): Παπαδόπουλος Γ., Δαρδαμάνης, Λαμπράκος Β., Ασφής, Λαμπράκος Χ. (46′ Κτιστάκης), Λιόντος (77′ Παρασκευόπουλος), Πουμπουρίδης, Παπαδόπουλος Ι., Σερέτης, Σπυρόπουλος (70′ Μπίτζας), Κατσίπης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply