Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηράκλειο: ”Νέο μήνυμα σε μαύρο φάκελο”

Published

on

Μακροσκελή ανακοίνωση με έντονα επιθετικό ύφος εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλείου, με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Χολαργό. Οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν λόγο για ”νέα σφαγή” της ομάδας τους, κάνοντας λόγο για ”ακόμα ένα μήνυμα σε μαύρο φάκελο”, που έλαβε το Ηράκλειο. Οι διοικούντες το Ηράκλειο βάλλουν κατά της αθηναϊκής διαιτησίας, αναφέρονται ονομαστικά στους ‘άρχοντες’ που εκτιμούν πως αδίκησαν την ομάδα του Βασίλη Τζαλακώστα, ενώ στον επίλογό τους τονίζουν πως δεν θα σιγήσουν μπρος σε νέες παρόμοιες διαιτησίες. Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

”Ένα ακόμα μήνυμα σε μαύρο φάκελο έλαβε το ΗΡΑΚΛΕΙΟ, με αποστολέα την Αθηναϊκή Διαιτησία. Προχθές στον ρόλο του σφαγέα της ομάδας μας ήταν ο διαιτητής κ. Αντωνίου, ο οποίος δεν σεβάστηκε την ιστορία του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και τον ιδρώτα των αθλητών μας και των μελών της διοίκησης.

Η φιλοσοφία της διοίκησης είναι ότι οι αγώνες θα πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Δυστυχώς όμως για μια ακόμη αγωνιστική το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από την κάκιστη και αλλοπρόσαλλη διαιτησία του κου Αντωνίου.

Σημειωτέον ότι με το σωματείο ΧΟΛΑΡΓΟΣ δεν έχουμε κανένα παράπονο.

Η υπομονή έχει και όρια. Η συνεχόμενη αναίτια αδικία προς την ομάδα μας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι από μια σειρά αγώνων με παράλογες διαιτητικές αποφάσεις. Με ανάγωγους διαιτητές το ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά. Ωστόσο το ΗΡΑΚΛΕΙΟ δεν υποκύπτει, παρότι είναι βάσιμη η υποψία μας ότι οι κάθε λογής Αντωνίου, Χαλδαίοι, Σφακιανάκηδες και Ευαγγέλου έχουν το σκοπό τους.

Επιλέγουν και εκτελούν τις ομάδες που έχουν ιστορία και κόσμο και διαμορφώνουν συνθήκες για να ανθούν ελαστικές συνειδήσεις, ώστε να κάνουν ανενόχλητοι τα εγκλήματά τους και με τις δικές τους ενέργειες και πράξεις στερούν το δικαίωμα από τις ομάδες που προσπαθούν να πάρουν ότι τους αξίζει και μόνο, όσο μικρό και αν είναι.

Εάν όλα αυτά φαίνονται λογικά στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Α., στους κύριους της Επιτροπής Διαιτησίας και του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών τότε θα πρέπει εμείς όλοι να είμαστε παράλογοι και ίσως θα πρέπει να αφήσουμε την θέση μας σε άλλους που έχουν άλλες μεθόδους να προστατεύουν την ομάδα τους.

Το ΗΡΑΚΛΕΙΟ δεν θα μείνει άφωνο εις το εξής σε τέτοιου είδους σφαγιαστικές διαιτησίες και αλλοιώσεις αποτελεσμάτων. Αν κάποιοι έχουν αποφασίσει για την αγωνιστική πορεία των ομάδων και την τελική κατάταξη καλύτερα είναι να το γνωρίζουμε εκ των προτέρων, έτσι ώστε να προστατέψουμε τα έννομα συμφέροντα της ομάδας μας.

Επειδή δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας και την φωνή μας, ελπίζουμε ότι θα βρεθούν κάποιοι που έχουν τάξει τον εαυτό τους στην προάσπιση του κύρους του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου και να συμμορφώσουν τους ασύδοτους κους Αντωνίου”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply