Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα διδάσκει ήθος και σεβασμό!!”

Published

on

Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση -τοποθέτηση προχώρησε η Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού στην επίσημη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αναδημοσιεύουμε παρακάτω :

Καλή σεζόν με υγεία σε όλους και όλες τις ομάδες και πάνω από όλα να χειροκροτούμε και τον αντίπαλο στην προσπάθεια του.

Αρχικά θα θέλαμε να αναφέρουμε… η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. έχει διδάξει τα τελευταία χρόνια και ήθος και σεβασμό έμπρακτα σε κάθε γήπεδο και σε κάθε κοινωνική δραστηριότητα σε όλους τους ανθρώπους και σε κάθε ομάδα της Ελλάδας. Είναι πολύ απλό ο κάθε άνθρωπος να δει το έργο της ομάδας μας, την οργάνωση της, το επίπεδο της και εμείς είμαστε εδώ σε όποιον θέλει να έρθει να τον φιλοξενήσουμε σε προπόνηση σε αγώνα να ζήσει την καθημερινότητα αυτής της ομάδας για να δει τι ήθος έχουμε και την φιλοσοφία αυτής της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας είναι όλοι αξιόλογοι και άνθρωποι με αρχές, ευαισθησίες και πάνω από όλα με σεβασμό. Η ομάδα μας εκπροσωπεί την έννοια και την ουσία του “ευ αγωνιζεσθε” και αυτό θα συνεχίσει να κάνει σε κάθε συνθήκη. Θεωρούμε άστοχη την αναφορά στην ομάδα μας ενός ανθρώπου που δεν μας γνωρίζει καν, που ίσως ήθελε κάτι άλλο να εκφράσει και μάλλον παρασύρθηκε σε πράγματα που θα ήταν καλό να μην ακούγονται στον αθλητισμό γιατί δεν έχουν καμία θέση σε αυτόν και απλά τα είπε για να ενοχλήσει τρίτους. Εμείς σεβόμαστε όμως κάθε άποψη και απλά θα αναφέρουμε τα εξής :

1🔴Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν εκπροσωπεί καμία φανέλα… Είναι συνολική προσπάθεια όλων των ομάδων.

2🔴Κανένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δεν ανήκει σε κάποια ομάδα από την στιγμή που αγωνίζεται και αφιλοκερδός η δεν έχει κάποια τέτοια συμφωνία.

3🔴Η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. θα έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα της σε αξιόλογους παράγοντες και ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και κοσμούν το πειρα’ι’κο ποδόσφαιρο.

4🔴 Η ομάδα μας δεν θα κλείσει την πόρτα της σε αξιόλογα παιδιά και ποδοσφαριστές που θέλουν να αγωνιστούν σε ένα όμορφο περιβάλλον που τους εκφραζει η επιθυμούν να αγωνιστούν γιατί μην ξεχνάμε για κάποια παιδιά είναι το χόμπι τους και η αγάπη τους.

5🔴Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κατακρίνει ποδοσφαριστές και ανθρώπους για την φιλοσοφία που θέλουν να ακολουθήσουν. Η κάθε ομάδα έχει την δική της ξεχωριστή φιλοσοφία που είναι αξιόλογη και σεβαστή και εμείς προσωπικά την σεβόμαστε.

6🔴Η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. θα κάνει πάντα το καλύτερο δυνατό στον αθλητισμό με κάθε διαφάνεια και πάντα με σεβασμό στον διπλανό μας… Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με κανέναν.Αντιπαλοι ειμαστε για 90λεπτα και μόνο. Η ουσία είναι να δημιουργούμε όλοι μαζί.

7🔴 Η ομάδα μας σέβεται τον κάθε ποδοσφαριστη, προπονητή και τον κάθε παράγοντα, δημοσιογράφο και στηρίζει κάθε αξιόλογη κίνηση και προσπάθεια.

8🔴Η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια κάνει συνεχώς βήματα προόδου και ανεβαίνει επίπεδα και αυτο πλέον είναι εμφανές… Πώς γίνεται αυτό…? Με πολύ σκληρή δουλειά, με προσπάθειά, με γνώση και με αγάπη για το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να χειροκροτεις την προσπάθεια μιας άλλης ομάδας που βήμα βήμα βελτιώνεται… Οπότε είναι καλό να σκεφτούμε πριν πούμε κύριε…

9🔴 Η Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ με την σπουδαία στήριξη και των ανθρώπων που ήρθαν φέτος και των νέων ποδοσφαιριστων που ήρθαν και όλων των ανθρώπων που ήταν στην ομαδα και των ποδοσφαιριστων που ανανέωσαν χτίζει κάτι πολύ αξιόλογο… Κατι δημιουργικό… Κατι αξιοσέβαστο… Κ πάνω από όλα κάτι ηθικο και σπουδαιο με παρόν και μέλλον… Γιατί αυτή η ομάδα, αυτή η παρέα ανθρωπων και ποδοσφαιριστων είναι μια πραγματική οικογένεια! Γιατί δυστυχώς στις μέρες μας όταν κάτι αξιόλογο δημιουργείται πάντα θα βρεθεί ένας καλοθελητης να εκφράσει κάτι αρνητικό… Δεν μας αγγίζουν όμως αυτά. Εμείς ευχαριστούμε κ τα αρνητικα όμως γιατί μας κάνουν καλύτερους… Γιατι πολύ απλά ξέρουμε τι εκπροσωπούμε σαν ομάδα και όλος ο φίλαθλος κόσμος και υγιής κόσμος του ποδοσφαίρου ξέρει τι ήθος, τι αξίες και τι προσπάθεια κάνουμε για να παρουσιάζουμε κάτι όμορφο και κάτι ξεχωριστό… ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

10🔴 Σεβασμός σε άξιους ανθρώπους με σπουδαία ιστορία και ποιότητα που δεν μπορούν να απαντήσουν.

11🔴Ας ασχοληθεί ο καθένας με την ομάδα που θέλει και ας χαρούμε την πρόοδο όλων των ομάδων χωρίς λόγια και δήθεν κους κους. Το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός… Είναι διασκέδαση… Είναι δημιουργία… Είναι τέχνη και γνώση!!! ⚽⚽⚽⚽Σας ευχαριστούμε πολύ όλους από καρδιάς… Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία και όμορφο ποδοσφαιρο