Connect with us

stoplekto

Η ΑΕ Μ.Αετού Ολυμπιάδα 1-3 με ανατροπή την Χαλκηδόνα

Published

on

Αποφασιστική η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα πέρασε χωρίς απώλειες από το «Παντελής Νικολαΐδης» όπου επικράτησε με 1-3 της Χαλκηδόνας .

Οι γηπεδούχοι  ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι, μπήκαν πιο επιθετικά και στο 21’ μετά από σέντρα του Γεωργίου , ο Δημόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ .

Στο 24’ είχαν και δοκάρι  σε σουτ του Νικολιά .

Οι Αμφιαλιώτες ισοφάρισαν γρήγορα ( 28’) με κοντινή κεφαλιά του Σαραντάκου .

Στην επανάληψη η ομάδα του Χάρη Γαλούνη φάνηκε να υπερισχύει των αντιπάλων της που έπαθαν αγωνιστική καθίζηση ενώ ο τραυματισμός του Κύρια στο 16’ αποδιοργάνωσε αμυντικά την ομάδα

Στο 61’ ο Βάσσος με διαγώνιο σουτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που επισφράγισαν τη νίκη τους στο 79’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σαμλίδη.  Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Κουλουριώτη από τον Κούσια .

Σωστός ο διαιτητής Φιλακούρης.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ : Ρεντζέπης, Νικολιάς, Κούρτης( 62’ Γκιόκα), Κύριας( 16’ λ.τρ. Μανδαμαδιώτης, 68’ Ζαρκαδούλας) , Μπουζάλι, Κούσιας, Μαρούλης, Γεωργίου, Πλάκας, Δημόπουλος , Πνευματικός Ε.

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μεϊμάρογλου, Παπαδόπουλος, Κασδοβασίλης ( 87’Φανουργάκης) Σαμλίδης, Βιδάλης, Μανουλίδης , Κουλουριώτης ( 82’ Αξακαλίδης) Χατζημελετιάδης, Βάσσος ( 62’ Ζώγας) , Σαραντάκος (55΄Γκιάτης) Γιαπιτζάκης