Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Αμφιάλη στο 96’ με τον …γκολκίπερ Παγώνη ισοφάρισε τον Περαμαϊκό (1-1)!!

Published

on

Στο 96’ η Αμφιάλη με κεφαλιά του …τερματοφύλακα Παγώνη που είχε προωθηθεί ισοφάρισε σε 1-1 τον Περαμαϊκό που προηγήθηκε στο 62’ με τον Μαυράκη.

Έτσι οι δυο ομάδες συνεχίζουν« χέρι – χέρι» στην κορυφή αήττητες . Ήταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Διαφήμιση του ποδοσφαίρου αγωνιστικά και παράλληλα δυσφήμιση στην εξέδρα αλλά και εκτός γηπέδου όπου δημιουργήθηκαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων και χρειάστηκε παρέμβαση της αστυνομικής δύναμης που έφτασε στο γήπεδο. Βοήθησαν βέβαια και οι παράγοντες των δυο ομάδων που προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Δυστυχώς αυτά τα γεγονότα πρέπει να μας προβληματίσουν όλους και κάποια στιγμή να ληφθούν τα μέτρα που πρέπει. Εμείς θα σταθούμε στο αγωνιστικό μέρος όπου οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έδειξαν ήθος και προσπάθησαν για το καλύτερο , αποδεικνύοντας ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στο α’ ημίχρονο οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν επιφυλακτικές προσέχοντας περισσότερο τα νώτα τους. Ο Περαμαϊκός πάντως στο διάστημα αυτό ήταν πιο επιθετικός και θα μπορούσε να σκοράρει στο 11’ αλλά η κεφαλιά του Λαζάκη αποκρούστηκε αρχικά από τον Παγώνη και στη συνέχεια από το δοκάρι . Ο γκολκίπερ της Αμφιάλης αντέδρασε σωτήρια στο 32’ και στο 36’. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 43’ αλλά την κεφαλιά του Κίτσιου απέκρουσαν στη γραμμή οι αντίπαλοι αμυντικοί. Στην επανάληψη οι Αμφιαλιώτες βγήκαν επιθετικά , αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βγήκαν «στην κόντρα » στο 62’ και πήραν προβάδισμα στο σκορ . Μετά από γρήγορη αντεπίθεση ο Σιάνος, αφού πέρασε δυο παίκτες προχώρησε από αριστερά , έδωσε στον αμαρκάριστο Μαυράκη, που με ψύχραιμο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παγώνη.

Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα πήραν τα ηνία του αγώνα. Τα σουτ του Κουρκούτη στο 79’ ,του Ρούπι στο 84΄, πέρασαν μόλις άουτ. Στο 80’ και στο 87’ ο Κατσικούρης απέκρουσε τα σουτ που έπιασαν από κοντά οι Ρούπι και Κουρκούτης.

Η μεγάλη ευκαιρία για την Αμφιάλη χάθηκε στο 90’ όταν η κεφαλιά του Χονδρουδάκη βρήκε το δοκάρι. Και ενώ το παιχνίδι όδευε προς τη λήξη και παίζονταν οι καθυστερήσεις , στο 96’ στη τελευταία φάση του αγώνα οι Αμφιαλιώτες ισοφάρισαν .

Ο Χονδρουδάκης από αριστερά εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος γκολκίπερ Παγώνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ένα γκολ που πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες του Στρατή. Από την άλλη πλευρά οι Περαματιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Κακριδή τόσο για το γκολ υποστηρίζοντας ότι σημειώθηκε με φάουλ , όσο και για τον χρόνο αφού θεώρησαν ότι κρατήθηκε παραπάνω από την πρέπουσα καθυστέρηση……

ΑΜΦΙΑΛΗ: Παγώνης, Μοχάμεντ(73’ Ψοΐνος), Μπακοθανάσης Σ., Γεωργακόπουλος, Χονδρουδάκης, Μπακοθανάσης Χ.( 73’ Κουρκούτης) , Ζαχαρίου, Φύπε, Δανασής, Κίτσιος, Ρούπι.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κατσικούρης, Μικρούλης, Κεσανίδης, Παρασκευόπουλος, Λαζάκης, Γκοτζάι, Παρίσης( 54΄Παππάς), Δεληβασίλης, Σιάνος( 91’ Ταλαμπέκος) , Μαυράκης( 91’ Έξαρχος) ,Κοττάκης.