Connect with us

stoplekto

Η απόδραση των βετεράνων Πειραιά στην πανέμορφη Σαντορίνη !!!

Published

on

Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας
Μια  πολύ όμορφη απόδραση ήταν για τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Πειραιά   η τριήμερη εκδρομή το τριήμερο που πέρασε στην μαγευτική Σαντορίνη .
Όπως συνηθίζουν οι παλαίμαχοι , σε όποιο μέρος της Ελλάδας πηγαίνουν δίνουν και φιλικό αγώνα. Αυτό συνέβη και τώρα , όπου αντιμετώπισαν στο γήπεδο Καμαρίου  την ομάδα βετεράνων και φίλων της Θύελλας Καμαρίου. Ένα αγώνα που έγινε για ιερό σκοπό , όπου τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν για την «Φλόγα » τον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Στην κίνηση αυτή συνέβαλαν και οι παλαίμαχοι του Πειραιά που συγκέντρωσαν ένα σεβαστό ποσό το οποίο παρέδωσαν στους υπευθύνους .
Πριν από την έναρξη του αγώνα η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά τίμησε τον ηγέτη την ομάδα παλαιμάχων του συλλόγου της Σαντορίνης με το αγαλματίδιο του Ποσειδώνα που  αποτελεί το έμβλημα της Ένωσης . Παράλληλα βραβεύτηκαν ο ηγέτης της Θύελλας Φάνης Αρβανίτης και ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Χάλαρης γνωστός σε όλο το Πειραϊκό ποδόσφαιρο αφού  ήταν προπονητής πέρυσι στον Άρη Αμφιάλης . Ο κ. Χάλαρης είναι και ο ιδιοκτήτης του πολυτελέστατου ξενοδοχείου «SANTORINI VIEW HOTEL » στο Ακρωτήρι , στο οποίο διέμενε η αποστολή των Πειραιωτών.
Από την πλευρά τους οι παλαίμαχοι της Θύελλας Καμαρίου τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα τους βετεράνους του Πειραιά καθώς και τον αρχηγό της ομάδας Στέλιο Παπαλεξάνδρου , ο οποίος σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος του ταξιδιού και είχε την ευθύνη της εκδρομής σχεδιάζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια , έχοντας για άξιους συμπαραστάτες τους Σταύρο Μπάκα και Σωκράτη Τυρλή.
Τους Πειραιώτες καλωσόρισε ο υπεύθυνος της ομάδας της Σαντορίνης Φάνης Αρβανίτης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ‘Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας στην ομιλία του ευχαρίστησε τους παλαίμαχους της Σαντορίνης για την φιλοξενία και πρόσθεσε ότι οι Βετεράνοι του Πειραιά που δίνουν τακτικά αγώνες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ακολούθησε το παιχνίδι με την συμμετοχή αρκετών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών σε πολύ καλό κλίμα .Σε τέτοιου είδους αγώνες με αυτόν τον σκοπό το τελευταίο που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα .
Μετά τον αγώνα ακολούθησε δεξίωση στο κοσμικό κέντρο «Θεοφάνης» όπου συνέφαγαν οι  βετεράνοι και των δυο ομάδων σε ένα πολύ  όμορφο περιβάλλον με άφθονο  φαγητό , κρασί και ζωντανή μουσική….
*Με ανακοίνωση της η Ένωση Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά ευχαριστεί τους  ιδιοκτήτες του  ξενοδοχείου «SANTORINI VIEW HOTEL » στο Ακρωτήρι Σπύρο και Δήμο Χάλαρη για την άψογη φιλοξενία.
Τον κ. Βαλάντη Μπάικα που διέθεσε πούλμαν για τις μεταφορές της αποστολής καθώς και τον οδηγό Μιχάλη Βαλσάμη παλαιό ποδοσφαιριστή του Μαύρου Αετού.
Τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «TABASCO» Γιώργο Σιγάλα , παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Αμφιάλης για την άψογη εξυπηρέτηση .
*Κοντά στην αποστολή ήταν όλο το διάστημα της παραμονής  ο Σαντορινιός Δημήτρης Ξαγοράρης αντιπρόεδρος του Ηρακλή Νίκαιας που εξυπηρέτησε τους Πειραιώτες με τον καλύτερο τρόπο.
*Στο διάστημα της τριήμερης  παραμονής τους στην Σαντορίνη οι παλαίμαχοι του Πειραιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να θαυμάσουν τις ομορφιές του μοναδικού αυτού  νησιού.
Η αποστολή επέστρεψε με τις καλύτερες εντυπώσεις το βράδυ της Κυριακής στον Πειραιά…..