Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Α’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (post-game)

Published

on

Το << πανηγύρι >> που ξεκίνησε από την αρχή, συνεχίστηκε και την τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Μόλις 4 ομάδες έχουν κάνει το 3 στα τρία, ενώ 5 ομάδες δεν έχουν ακόμη βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί πως στον 2ο όμιλο δεν υπάρχει ομάδα με απόλυτο, ούτε σε νίκες, ούτε σε ήττες!!!

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε…

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Αγωνιστική των γηπεδούχων μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την 3η αγωνιστική, αφου οι γηπεδούχοι νίκησαν στους 14 από τους 21 αγώνες. Τρεις έληξαν ισόπαλοι, και σε 4 νίκησαν οι φιλοξενούμενοι. Το εντυπωσιακό είναι πως στον 3ο όμιλο είχαμε μόνο νίκες των γηπεδούχων!

Σημειώθηκαν συνολικά 60 γκολ, 40 από τους γηπεδούχους και 20 από τους φιλοξενούμενους.

 

1ος όμιλος

Την εκπληκτική πορεία του συνεχίζει ο Ηφαιστος, που νίκησε το Ηράκλειο με 1-0 και έμεινε μόνος στην πρώτη θέση.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Δάφνη Π0αλαιού Φαλήρου, που νίκησε τον Αγιο Δημήτριο με 3-0 και παραμένει αήττητη. όπως και ο Πανερυθραϊκός, που νίκησε τη Διάνα Ηλιούπολης με 2-1, με τους φιλοξενούμενους να μην δικαιολογούν μέχρι τώρα τον τίτλο του φαβορί.

Χωρίς νίκη παραμένει η Νέα Ιωνία που ήρθε ισόπαλη με 1-1 με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, σε ένα αγώνα που σημαδεύτηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του γκολκίπερ της Νέας Ιωνίας Κώστα Παπουτσή. Οι γηπεδούχοι πήραν πάντως τον πρώτο τους βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους απώλεια, αλλά παραμένουν αήττητοι.

Τεράστιο διπλό για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με 3-2 επί του Αστέρα Ζωγράφου, που παραμένει χωρίς νίκη. Το εντυπωσιακό είναι πως στους μέχρι τώρα αγώνες της Ελπίδας, έχουμε μόνο νίκες φιλοξενουμένων!

Την πρώτη του νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικρατώντας στις καθυστερήσεις με 2-1 επί της Λυκόβρυσης που είναι η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό μέχρι τώρα, ενώ το ίδιο έκανε και ο Ατταλος, που στην πρώτη παρουσία του Δημήτρη Κοσμά σον πάγκο νίκησε εκτός έδρας το Χαϊδάρι με 3-1. Και για το Χαϊδάρι ισχύει ότι και για την Ελπίδα, έχει δηλαδή μόνο διπλά στα παιχνίδια του!

 

2ος όμιλος

Ο κακός χαμός σε αυτό τον όμιλο, αφού όπως είπαμε στον πρόλογο, δεν υπάρχει ομάδα με το απόλυτο, ούτε σε νίκες ούτε σε ήττες.

Ο Χολαργός με το εντυπωσιακό 4-0 μέσα στα Μελίσσια πέρασε μόνος στην πρώτη θέση. Ακολουθεί ο Παπάγος που νίκησε το Χαλάνδρι με 3-0 και το υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα.

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι της Αγίας Παρασκευής, με τους γηπεδούχους να είναι μέχρι στιγμής η αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού είναι στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς, ενώ ο Ηλυσιακός είναι αήττητος, έχοντας όμως δύο ισοπαλίες στα 3 ματς.

Στο 1-1 έμειναν ΑΟ Ιλίου και ΑΟ Περιστερίου με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το αήττητο, ενώ την πρώτη του νίκη πήρε ο Απόλωνας Χαλανδρίου που νίκησε τον Μικρασιατικό με το εμφατικό 4-0. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν μείνει στις δάφνες του διπλού της πρώτης αγωνιστικής…

Την πρώτη τους νίκη πήραν τα Σούρμενα με 1-0 επί του Παπάγου, όπως και το Παλαιό Φάληρο που πήρε μάλιστα εντυπωσιακή νίκη με 4-0 εκτός έδρας επί του Κένταυρου Βριλησσίων.

 

3ος όμιλος

Εδώ έχουμε τρεις ομάδες που έκαναν το 3 στα 3, ενώ 4 ομάδες δεν έχουν ακόμη βαθμό.

Οι Αγιοι Ανάργυροι νίκησαν την Ανθούπολη με 3-0 και έκαναν την τρίτη νίκη τους, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους στην πρώτη απώλεια βαθμών. Το ίδιο έκαναν οι Τράχωνες που νίκησαν την Αγία Ελεούσα με 1-0, αλλά και η Δόξα Βύρωνος που επικράτησε κατά κράτος στο τοπικό ντέρμπι επί του Αθηναϊκού με 4-1.

Αήττητος παραμένει και ο ΓΣ Αργυρούπολης που νίκησε εύκολα τον Ιάσωνα με 5-1, με τους πιτσιρικάδες των φιλοξενουμένων να μην μπορούν αυτή τη φορά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και να παραμένουν χωρίς βαθμό.

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για το Καματερό που νίκησε με 1-0 τα Πετράλωνα, τα οποία παραμένουν στο 0, ενώ επέστρεψε στις νίκες ο Αρης Πετρούπολης που νίκησε πολύ εύκολα τα Βριλήσσια με 5-0, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν χωρίς βαθμό.

Τέλος, την πρώτη του νίκη πήρε ο Αγιαξ Ταύρου, που στο ντεμπούτο του Γιάννη Γαζή νίκησε την Κηπούπολη με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να είναι μέχρι τώρα η αρνητική έκπληξη του πρωταθλήματος σε αυτό τον όμιλο, αφού ακόμη δεν έχουν πάρει βαθμό.