Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Η Α’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση ( pre-game)

Published

on

Τρίτη αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη.

Για να δούμε τι θα δούμε….

 

1ος όμιλος

Με τρία ματς το Σάββατο ανοίγει η αυλαία αυτής της αγωνιστικής.

Ξεχωρίζει το ματς του Ηφαίστου με το Ηράκλειο, με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με 2 στις 2 νίκες, ενώ το Ηράκλειο προσπαθεί να συνέλθει από την ήττα-σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής.

Η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου θέλει να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό της ξεκίνημα υποδεχόμενη τον Αγιο Δημήτριο, ενώ σε ένα επίσης πολύ δυνατό αγώνα ο Πανερυθραϊκός υποδέχεται τη Διάνα Ηλιούπολης, σε ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν κάνει καλό ξεκίνημα.

Την Κυριακή ξεχωρίζει το σπουδαίο ματς μεταξύ του Χαϊδαρίου και του Ατταλου, με τους φιλοξενούμενους με τον Δημήτρη Κοσμά πλέον στον πάγκο να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Η Νέα Ιωνία ψάχνει την ανάκαμψη και τους πρώτους της βαθμούς, εχοντας απέναντι της την εξαιρετική Θύελλα Αγίου Δημητρίου που μετράει μόνο νίκες μέχρι τώρα. Ενδιαφέρον ματς γίνεται στο γήπεδο Ζωγράφου μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, και τέλος, ο Ολυμπιακός Λιοσίων δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο υποδεχόμενος τη Λυκόβρυση, που προέρχεται από δύο βαριές ήττες στα δύο πρώτα ματς

 

2ος όμιλος

Με ένα πολύ δυνατό ματς ανοίγει το πρόγραμμα σε αυτό τον όμιλο, που είναι και το μοναδικό που θα γίνει Σάββατο.

Ο ΑΟ Ιλίου υποδέχεται τον ΑΟ Περιστερίου και θέλει να δώσει συνέχεια στο μεγάλο διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν το καλό ξεκίνημα που έχουν κάνει.

Τα υπόλοιπα ματς γίνονται την Κυριακή.

Το πρωί τα Σούρμενα ψάχνοντας την πρώτη τους νίκη υποδέχονται τον δυνατό Βύρωνα. Στα απογευματινά ματς ξεχωρίζει το πολύ μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Αγίας Παρασκευής και του Ηλυσιακού, δύο ομάδων που θεωρούνται εκ των φαβορί, με τους γηπεδούχους πάντως να μην έχουν κάνει καλό ξεκίνημα έχοντας μόλις ένα βαθμό.

Ο Κένταυρος Βριλησσίων θα υποδεχτεί το Παλαιό Φάληρο που είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου χωρίς βαθμό και θα αγωνιστεί με υπηρεσιακό τεχνικό, ενώ ο Παπάγος παίζει με το Χαλάνδρι. Ο Απόλλων Χαλανδρίου υποδέχεται τον Μικρασιατικό και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη, ενώ σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι τα Μελίσσια θα αντιμετωπίσουν τον Χολαργό.

 

3ος όμιλος

Τέσσερα ματς θα γίνουν το Σάββατο και τρία την Κυριακή.

Στα Σαββατιάτικα ξεχωρίζουν δύο ματς. Το μεγάλο τοπικό ντέρμπι μεταξύ της Δόξας Βύρωνος και του Αθιηναϊκού για πολλούς λόγους, και το ματς μεταξύ των Αγίων Αναργύρων και της Ανθούπολης με τις δύο ομάδες να μετράνε μόνο νίκες μέχρι τώρα.

Ο Αρης Πετρούπολης θέλει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενος τα Βριλήσσια, ενώ το Καματερό θα παίξει με τα Πετράλωνα, με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάνει καλό ξεκίνημα.

Στα ματς της Κυριακής ξεχωρίζει το παιχνίδι μεταξύ των Τραχώνων και της Αγίας Ελεούσας, με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει δύο στις δύο νίκες. Ο Αγιαξ Ταύρου με τον Γιάννη Γαζή στον πάγκο πλέον υποδέχεται την Κηπούπολη που ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς, ενώ ο ΓΣ Αργυρούπολης θα υποδεχτεί τον Ιάσωνα.