Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η Β’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (pre-game)

Published

on

Φτάσαμε αισίως στην τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ, με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο σε όλους τους ομίλους.

Ας δούμε τι περιμένουμε…

1ος όμιλος

Τέσσερα ματς γίνονται Σάββατο και τρία την Κυριακή.

Η εκ των πρωτοπόρων Πέρα Κλουμπ έχει ρεπό, και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Φωστήρας Ηλιούπολης που παίζει εκτός έδρας με τη Δάφνη Αθηνών που παραμένει χωρίς νίκη.

Το Καλαμάκι υποδέχεται τον ΑΟΝΑ και θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό του ξεκίνημα, ενώ σε ένα πολύ δυνατό ματς η Λαύρα Αργυρούπολης θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Περιστερίου. Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει με τον αγώνα Υμηττός- Νεοπεντελικός, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ξεκινήσει καλά. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα δεν έχουν ούτε βαθμό.

Την Κυριακή η ΑΕ Μεταμόρφωσης δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο με αντίπαλο τον Κολωνό, ενώ το απόγευμα η Ιεράπολη θα υποδεχτεί τον Αγιο Θωμά που έχει κάνει κακό ξεκίνημα και ψάχνει την ανάκαμψη, ενώ ο Κεραυνός Γλυφάδας που ψάχνει την πρώτη του νίκη υποδέχεται τον αήττητο Αρη Καλαμακίου.

 

2ος όμιλος

Τρία ματς γίνονται Σάββατο και τέσσερα την Κυριακή.

Η Αλσούπολη που δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση υποδέχεται τον Γκυζιακό, ενώ τα Ταταύλα παίζουν με τον ΠΟΨ που ψάχνει την ανάκαμψη. Το Γαλάτσι που ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς υποδέχεται τη δυνατή Κοψαχείλα που παραμένει αήττητη.

Την Κυριακή το πρωί ο Χαλκηδονικός υποδέχεται τη Νέα Σμύρνη χωρίς τον Περικλή Παπαζαφειρόπουλο πλέον στον πάγκο. Οι δύο ομάδες έχουν πάρει εντελώς αντίθετο δρόμο, με τον Χαλκηδονικό να έχει μόνο ήττες και τη Νέα Σμύρνη μόνο νίκες. Η Κηφισιά 2010 παίζει με τον Εθνικό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη νίκη τους.

Ο Γαλαξίας που στέκεται πολύ καλά μέχρι τώρα θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή και αήττητη Τερψιθέα, ενώ ο ΓΣ Καισαριανής που έχει δύο νίκες στα δύο ματς που έχει παίξει (έχει κάνει το ρεπό του) υποδέχεται την Ελευθερούπολη.

Ρεπό έχει ο Πανιώνιος Καισαριανής.

 

3ος όμιλος

Δύο αγώνες γίνονται το Σάββατο και έξι την Κυριακή.

Το Σάββατο ξεχωρίζει το γειτονικό ντέρμπι του Ορφέα Αιγάλεω με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ενώ η Πεύκη ψάχνει την πρώτη νίκη της με αντίπαλο τον Ηρακλή Περιστερίου.

Την Κυριακή η πολύ καλή μέχρι στιγμής Αμιλλα υποδέχεται τον Παράδεισο που επίσης έχει κάνει καλό ξεκίνημα, ενώ οι Λύκοι Χαϊδαρίου θα αντιμετωπίσουν τον Αρη Χολαργού.

Στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας η πρωτοπόρος Αθηναΐδα υποδέχεται τον εξαιρετικό και αήττητο Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου που παραμένει χωρίς βαθμό θα παίξει με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας που επίσης δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα, ενώ ο Ιπποκράτης που παραμένει αήττητος υποδέχεται την Κορωνίδα που έχει ξεκινήσει καλά.

Τέλος ο Αστέρας Εξαρχείων θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες υποδεχόμενος την ΑΕ Περιστερίου.