Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η Β’ ΕΠΣΑ με τη ματιά του Θανάση (pre-game)

Published

on

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.

Ας δούμε τι περιμένουμε…

 

1ος όμιλος

Τρία ματς έχουμε το Σάββατο και τέσσερα την Κυριακή.

Το Σάββατο ξεχωρίζει το ματς του πρωτοπόρου Φωστήρα Ηλιούπολης που έχει το απόλυτο, με την αήττητη Λαύρα Αργυρούπολης.Ο Φοίνικας Περιστερίου είναι το φαβορί απέναντι στον Κεραυνό Γλυφάδας, ενώ ο Νεοπεντελικός που ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς αντιμετωπίζει την Δάφνη Αθηνών.

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στην Κυψέλη, όπου η Πέρα Κλουμπ που έχει το απόλυτο έχοντας κάνει το ρεπό της υποδέχεται το αήττητο Καλαμάκι. Ο ΑΟΝΑ θα υποδεχτεί την ΑΕ Μεταμόρφωσης, ο Κολωνός θα υποδεχτεί την Ιεράπολη ψάχνοντας την πρώτη νίκη του, όπως και ο Αγιος Θωμάς που υποδέχεται τον Υμηττό.

Ρεπό έχει ο αήττητος Αρης Καλαμακίου.

 

2ος όμιλος

Τέσσερα ματς έχουμε το Σάββατο και τρία την Κυριακή.

Το Σάββατο η πεκ των πρωτοπόρων Νέα Σμύρνη θα υποδεχτεί τον Γαλαξία, ενώ ο Πανιώνιος Καισαριανής θα αντιμετωπίσει την πολύ φορμαρισμένη Αλσούπολη. Η αήττητη Τερψιθέα θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γαλάτσι που ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς, ενώ ο Γκυζιακός θα παίξει με τα Ταταύλα.

Την Κυριακή στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής η άλλη πρωτοπόρος  Κοψαχείλα θα υποδεχτεί τον αήττητο ΓΣ Καισαριανής. Ο ΠΟΨ θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες υποδεχόμενος την μαχητική Κηφισιά 2010, ενώ στο ματς των ουραγών ο Εθνικός Αστέρας θα υποδεχτεί τον Χαλκηδονικό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη νίκη τους.

Ρεπό έχει η Ελευθερούπολη.

 

3ος όμιλος

Δύο ματς έχουμε το Σάββατο και έξι την Κυριακή.

Το Σάββατο η Κορωνίδα θα υποδεχτεί την αήττητη Αμιλλα Περιστερίου, ενώ ο επίσης αήττητος Παράδεισος υποδέχεται τους πολύ καλούς Λύκους Χαϊδαρίου.

Την Κυριακή ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Μεταμόρφωσης υποδέχεται τον Αστέρα Εξαρχείων, ενώ το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό μεταξύ του αήττητου Θρίαμβου Χαϊδαρίου και της Αθηναΐδας.Η ΑΕ Περιστερίου αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, ενώ ο Αρης Χολαργού παίζει με την Πεύκη, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Ο εκ των ουραγών Ποσειδώνας Γλυφάδας υποδέχεται τον αήττητο Ιπποκράτη, και στη γειτονική μονομαχία ο Ηρακλής Περιστερίου θα παίξει με τον Ορφέα Αιγάλεω.