Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Η Κηφισιά 2010 καταγγέλλει τον ΠΟΨ για υγειονομική παράβαση και ξυλοδαρμό

Published

on

Από την Κηφισιά 2010 λάβαμε την παρακάτω καταγγελία

Aνακοίνωση

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Κηφισιά 2010» καταγγέλλει, σε κάθε δηµόσια αρχή, στη διοργανώτρια του Πρωταθλήµατος ΕΠΣΑ και στα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης, ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι ποδοσφαίρου Β’ Κατηγορίας (διοργάνωση ΕΠΣΑ) στις 18 Οκτωβρίου 2020, στις 4.00 µ.µ., ηµέρα Κυριακή, µε αντίπαλο τον Ποδοσφαιρικό Όµιλο Ψυχικού (Π.Ο.Ψ.) στο γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου (Νοµισµατοκοπείο), η ομάδα του Ψυχικού έβαλε στις εξέδρες του γηπέδου, σαν υπεύθυνη γηπεδούχος ομάδα, 300 και πλέον φιλάθλους – οπαδούς.

Ενώ ο κανονισμός επιτρέπει µόνο 20 από τον γηπεδούχο και 10 από τον φιλοξενούμενο. Προσκομίζουμε φωτογραφίες από τον αγώνα.

Την ομάδα της Κηφισιάς ακολούθησαν στο γήπεδο 10 µόνο φίλαθλοι – γονείς, οι οποίοι εδάρησαν ανηλεώς από τους ανθρώπους του Ψυχικού. Η συμπεριφορά της ομάδας του Ποδοσφαιρικού Όμιλου Ψυχικού και η υγειονομική παράβαση ήταν µία ατομική υγειονομικής βόμβα.

Εάν κάποιος από τους παρευρισκόμενους φιλάθλους της οµάδας της Κηφισιάς υποστεί στο άµεσο µέλλον πρόβληµα ασθένειας θα υποβληθεί μήνυση προς το Διοικητκό Συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ψυχικού.

Παραθέτουμε κατωτέρω ότι το «έγκληµα» της ομάδας µας, της Κηφισιάς, ήταν ότι ενώ προηγείτο το Ψυχικό 1-0 στη διάρκεια του αγώνα, στο 94΄ λεπτό ισοφάρισε η οµάδα µας και το σκορ έγινε 1-1.

Άγριος εξευτελισµός και ύβρεις, δέχθηκε η αποστολή µας που έφυγε 2 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα, µε την παρουσία 2 περιπολικών της αστυνοµίας, η οποία εντελώς καθυστερηµένα παρουσιάστηκε για να µας προστατέψει ενώ είχαν κληθεί τα ΜΑΤ.