Connect with us

stoplekto

Η λαμπρή γιορτή των Νέων Ευγενείας

Published

on

Από τον σύλλογο ΑΠΨΟ Νέοι Ευγενείας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση  σχετικά με  την κοπή της πίτας του συλλόγου , μια εκδήλωση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία  :

«Σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, μικρών & μεγάλων ποδοσφαιριστών μας, του τεχνικού επιτελείου μας, καθώς και των  φίλων & μελών του Συλλόγου , οι Νεοι Ευγένειας έκοψαν το Σάββατο 02-02-2019, στα γραφεία τους Τραπεζούντος 36, Ευγένεια, την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή η βράβευση του μικρού (11 ετών) αθλητή του Συλλόγου ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ ΑΜΕΑ,  ΚΑΡΑΜΠΕΤ ΤΟΥΡΑΚΙΑΝ, για το ήθος του, την αγωνιστικότητά του και τις πανελλήνιες διακρίσεις και επιδόσεις του!
Μια βράβευση συμβολική αλλά και με ουσία, αφού ο ΚΑΡΑΜΠΕΤ, μόνιμος κάτοικος της περιοχής της Ευγένειας, αποτελεί το καλύτερο και το φωτεινότερο παράδειγμα για όλους μας, μικρούς & μεγάλους, ότι κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταθεί τροχοπέδη στη ζωή μας, στη δουλειά μας, σε αυτά που θέλουμε και ονειρευόμαστε..
Αρκεί να υπάρχει πίστη, δύναμη ψυχής, πρόγραμμα, στήριξη από το περιβάλλον, πολλή δουλειά και πειθαρχία!

Εμείς οφείλουμε ακόμη μια φορά να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΚΑΡΑΜΠΕΤ, την οικογένειά του, τον Σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται  και στον προπονητή του Άρη Μαυρόπουλο!

Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον ΚΑΡΑΜΠΕΤ ΤΟΥΡΑΚΙΑΝ, ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Χρήστος Βρεττάκος.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους προσκεκλημένους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους:

κ. Χρήστο Βρεττάκο-  Δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας

κ. Σταυρούλα Συράκου – Αντιδήμαρχο Αθλητισμού  Πολιτισμού Κερατσινίου -Δραπετσώνας

κ.  Ευστράτιο Δασκαλάκη Αντιδήμαρχο Μικροέργων Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Τον κ. Μανώλη Μυργιαλή Τέως αντιδήμαρχο  και μέλος τους συλλόγου μας

Τον κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη, τέως Αντιπεριφερειάρχη Αττικής

Τον κ. Λουκά Κανδύλη Πρόεδρο Παρατηρητών ΕΠΣΠ

Τον κ. Χρήστο Γρηγορόπουλο τέως πρόεδρο και μέλος των Νέων Ευγένειας

Τον κ. Ελευθέριο Κωφό Τέως Προέδρο των Νέων Ευγενείας και μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ευγένειας «Η Πρόοδος»

Τον κ. Άρη Τσαντζαρίδη, Τέως μέλος της ΕΠΟ, μέλος του συλλόγου μας και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ολυμπιακού Πειραιώς & Νέων Ευγένειας

Τον κ. Αντώνη Λεμονή, διακεκριμένο ιατρό

Τον κ. Μπάμπη Τοπίκογλου, τέως μέλος της διοίκησης και του Συλλόγου

Τον κ. Δημήτρη Τζωρτζίδη, Μέλος του συλλόγου και τέως προπονητή της ομάδας μας

Τον κ. Γιώργο Σωπηλιάδη, Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Περάματος και υποψήφιο στην Περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό του κ. ΓΙάννη Σγουρού

Την κ. Έφη Παπαδοπούλου, Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών Κερασινίου -Δραπετσώνας  «Οι Καρυάτιδες»

Τους εξαίρετους δημοσιογράφους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο κ.κ. Δαρζέντα, Μηλιδώνη.

Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας και μέλη του συλλόγου μας Λευτέρη Καλογιαννίδη, Πέτρο Καμπάση. Λακαφώση Γιάνη, Δημήτρη Τσιρίδη, Κώστα Χατζηβασιλείου και Αργύρη Σπυριδάκη.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

stoplekto

Σήμερα(26/6) η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔΑ

Published

on

epsda-apotelesmata

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Δ.Α.,  η οποία Θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου (ΑΓ.Δημήτριος ) και ώρα 18:00. Εάν δεν υπάρξει απαρτία , η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί , χωρίς άλλη πρόσκληση  πάλι σήμερα και ώρα 19:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης , σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού .

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑ 1o

α)Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.

β) Έκθεση διοικητικού απολογισμού

γ)Έγκριση διοικητικού απολογισμού

δ)Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

ε)Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2018 ( από 1/1 έως 31/12)

στ)Έγκριση προυπολογισμού του επόμενου έτους 2020

ΘΕΜΑ 2o

α) Απόφαση για την εισδοχή νέων μελών

β) Άλλα θέματα Σύμφωνα με το άρθρο 28 του καταστατικού της Ένωσης , της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης προεδρεύει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης .

Continue Reading

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ειπώθηκαν αρκετά στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ για το γήπεδο του Σ.Ε.Φ.  Βρισκόμαστε λίγο πριν από την παράδοση και το ερώτημα είναι πότε θα είναι έτοιμο. Να προλάβουν τα σωματεία την προετοιμασία τους   τα οποία ξεκινούν μετά το Δεκαπενταύγουστο. Στις 16/8 συγκεκριμένα. Ο Χλοοτάπητας είναι έτοιμος . Φτιάχνονται τώρα τα αποδυτήρια .

Στη Γ.Σ. ακούστηκε ότι δικαίωμα χρησιμοποίησης του γηπέδου θα έχουν τα 6-7   σωματεία που δικαιούνται. Και φυσικά οι Μικτές Πειραιά  κάθε Δευτέρα.  Μέχρι εδώ λοιπόν όλα καλά. Υπάρχει όμως ένα σοβαρότατο θέμα  στο οποίο αρκετοί δεν έχουν δώσει την πρέπουσα σημασία. Στις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου ΣΕΦ περιλαμβάνεται και συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού .

Τίνος ηλεκτροφωτισμού όμως  ;Αυτού που δεν υπάρχει ;;; Γιατί στο γήπεδο όμως  έχουν μείνει μόνο οι πυλώνες !!!! Όλα τα υπόλοιπα , καλώδια , χαλκοσωλήνες κλπ . έχουν αφαιρεθεί από τους …γνωστούς – αγνώστους  που χρόνια τώρα λυμαίνονται όλη την περιοχή. Συνεπώς το γήπεδο δεν έχει υποδομή για φώτα . Θα πρέπει λοιπόν να γίνει διαγωνισμός και νέα ανάθεση του έργου .

Από τον νέο Περιφερειάρχη φυσικά  και θα πάρει κάποιους μήνες για να γίνει αυτό . Γιατί αν υπάρξουν και ενστάσεις που θεωρείται πολύ πιθανόν , η ιστορία  θα τραβήξει σε μάκρος. Και φυσικά αυτοί που θα πληρώσουν είναι για μια ακόμα φορά τα σωματεία. Και το πρόβλημα θα φανεί στα τέλη Οκτώβρη που θα αλλάξει η ώρα .

Και θα νυχτώνει από τις 5.30 το απόγευμα. Που σημαίνει ότι από κείνη την ώρα και μετά δεν θα μπορέσει να προπονηθεί καμία ομάδα !!!Ποιος θα μπορεί να γυμναστεί στο σκοτάδι;; Ας ξεκινήσουν λοιπόν από τώρα οι κινητοποιήσεις ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες διαγωνισμού  για να μπει ηλεκτροφωτισμός. Η καθυστέρηση είναι σε βάρος των ομάδων….

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιώργος Ανατολάκης αφού ευχαρίστησε το προσωπικό και το Δ.Σ. της Ένωσης , έκανε ειδική αναφορά για  τις Ακαδημίες μιλώντας για την επιτυχία της Μικτής και τόνισε αναφερόμενος στα σωματεία: «Επενδύστε στα νέα παιδιά . Είναι τα μέλλον του  ποδοσφαίρου. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στον Πειραιά που πρέπει να αξιοποιηθούν από τους κατάλληλους προπονητές – παιδαγωγούς»…..

Και κάτι ακόμα ιδιαίτερα σοβαρό. Κάποια σωματεία βρίσκονται στο όριο υπερβεί του επιτρεπόμενου αριθμού  των 180 ποδοσφαιριστών Γι’ αυτό θα πρέπει να προχωρήσουν σε αποδεσμεύσεις παικτών.  Διαφορετικά δεν θα μπορούν κάνουν μεταγραφές .

Είναι τα σωματεία Ας Ποντίων (180) , Αμφιάλη( 178) , ΑΕ Σαλαμίνας (  177) , Αετός Κορυδαλλού ( 175) , Αίας Σαλαμίνας( 175) , Αργοναύτης ( 172) , ΑΟ Κορυδαλλός ( 170) , ΑΕ Χατζηκυριακείου (168) , Θύελλα Μοσχάτου( 168).Να υπενθυμίσουμε αυτό που αναφέρθηκε και στη ΣυνέλευσηΕνόψει της μεταγραφικής περιόδου  που ξεκινά την προσεχή Δευτέρα 1η Ιουλίου, καλούνται τα σωματεία που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες να τις τακτοποιήσουν έγκαιρα, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούν να προβούν σε καμιά κίνηση ή συναλλαγή…..

Για όσα ειπώθηκαν από τον Μιχάλη Μουσελή για « μαντρόσκυλα »στη Γενική Συνέλευση ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Αντώνης Ανούστης σχολίασε από βήματος :«Δεν έχουμε ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα στην Ένωση . Η Πειθαρχική Επιτροπή μπορεί να επέμβει μόνο αν γίνει επώνυμη καταγγελία και να αναγραφεί το συμβάν στο φύλο αγώνα.»……

Μετά από δυο χρόνια  ο Σταμάτης Αναστασιάδης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού . Δυο χρόνια με σπουδαίο έργο γιατί ο ικανός προπονητής ήταν αυτός που  συνετέλεσε ώστε ο ιστορικός σύλλογος  να δείξει  ένα διαφορετικό , προς το καλύτερο πρόσωπο ..

Ο Σταμάτης είναι άνθρωπος χαμηλών  τόνων και προσπαθεί να «ομιλεί » μέσα στο γήπεδο με τη δουλειά του…. Ήδη ο Κορυδαλλιώτικος σύλλογος  κινήθηκε άμεσα για  τον αντικαταστάτη του . Και τον βρήκε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κριμιτζά . Ενός ικανού και φιλόδοξου τεχνικού. Που αναλαμβάνει ένα βαρύ  φορτίο. Μπορεί όμως να τα καταφέρει . Έχει τις δυνατότητες .Ταυτόχρονα στον Κορυδαλλιώτικο σύλλογο γίνονται και   συζητήσεις και  με τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέα σεζόν. ….

Continue Reading

LIKE