Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Προοδευτική  άνετα 3-0 τον Ατρόμητο Κερατσινίου

Published

on

Άλλη μια  νίκη για την πρωτοπόρο και αήττητη Προοδευτική που νίκησε εύκολα με 3-0  τον Ατρόμητο Κερατσινίου.

Οι Κορυδαλλιώτες για μια ακόμα φορά κυριάρχησαν στο γήπεδο , χωρίς όμως η απόδοση τους να φτάσει σε υψηλά επίπεδα , απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που πάλεψε φιλότιμα   αλλά ήταν εντελώς ακίνδυνος επιθετικά.

Στο 8’ ο Μητρόπουλος με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ .

Στο 11’ ο Τζανιδάκης ανατράπηκε από τον Ηλιόπουλος χωρίς ο διαιτητής Κουβέλης να δώσει το πέναλτι

Στο 43’ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Γιαννακόπουλος  ανέτρεψε τον Δηλαβέρη , αλλά ούτε αυτή τη φορά ο Κουβέλης καταλόγισε το πέναλτι .

Το 2-0 έγινε στο 72’ . Μετά από κόρνερ του Δηλαβέρη ο νεοαποκτηθείς Τζανιδάκης που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην πρώτη του εμφάνιση με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το σκορ έκλεισε στο 84’ με πλασέ ο 16χρονος  Γαβράς λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι . Δεύτερο παιχνίδι στην ομάδα με τον μικρό να σκοράρει για 2η συνεχόμενη φορά.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Αποστόλου( 86’ Σκαμπαρδώνης) , Μύρκος, Θεοδώρου, Μαούνης , Γκόγκα( 52’ λ.τρ. Τζιτζικαλάκης) , Τζανιδάκης, Θεοδωρίδης, Μακαρονάς( 80’ Γαβράς) , Μητρόπουλος ( 88’ Κωστόπουλος) , Δηλαβέρης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ.: Γιαννακόπουλος, Ηλιόπουλος, Νιάρος, Κουρούνης, Τσάμπρας, Νάτσης( 46’ Κωστίκος) , Παπαδόπουλος, Βιδάλης, Λέκκας( 68’ Νερσισιάν) , Λαμπράκης( 52’ Τσιρίδης) , Παπαδάτος( 83’ Τσιανάκας)