Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Προοδευτική 5-1 σάρωσε την ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδα

Published

on

Στην πιο παραγωγική  φετινή εμφάνιση της η Προοδευτική «έβγαζε φωτιές »και συνέτριψε με 5-1 την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα .

Οι νικητές με σκόρερ τους Παπαδόπουλο που πέτυχε χατ- τρικ και Δηλαβέρη που βρήκε δίκτυα δυο φορές ,παίζοντας σοβαρά και με καλή κυκλοφορία της μπάλας  προσπάθησαν απέναντι σε μια ομάδα που προδόθηκε από τα τραγικά λάθη της και αδικείται όχι από την ήττα , αλλά από την έκταση του σκορ.

Στο 19’ ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κρασσά  και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 26’ μετά από σέντρα του Ρόππα η αντίπαλη άμυνα αδράνησε και  ο Παπαδόπουλος  από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 36’ μετά από κόρνερ του Γκόγκα ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ των «βυσσινί».

Στο 45’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με κοντινό πλασέ του Βάσσου.

Στην επανάληψη ήταν η ώρα του Δηλαβέρη να «μιλήσει » .Ο ικανότατος άσος που προερχόταν από τραυματισμό ήλθε από τον πάγκο και σκόραρε μάλιστα  δυο φορές. Στο 73’ με σουτ έξω από την περιοχή και στο 79’ με πλασέ μετά από κόρνερ του Μακαρονά .

Σωστή και ακριβοδίκαιη η διαιτησία του Κακριδή…

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Ρόππας, Μύρκος, Κύβελος, Θεοδώρου( 83’ Σκαμπαρδώνης), Γκόγκα, Ταμπάκης, Θεοδωρίδης ( 80’ Μόσχος) , Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος ( 54΄ Δηλαβέρης) Κιάφα ( 59’ Μακαρονάς )

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : Κρασσάς , Παπαδόπουλος( 46’ Κασδοβασίλης), Αδαμίδης, Λαζάκης, Σταμπούλογλου, Ζόνγκα( 46’ Καλογερόπουλος), Σκαραμάγκος( 77’ Μανουλίδης), Χατζημελετιάδης, Βάσσος, Τζανόγλου, Θωμαΐδης( 61 Τσορτανίδης )