Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Η Προοδευτική 7-1 σάρωσε τον Παννεαπολικό

Published

on

Η καταρρακτώδης βροχή που είχε προβλέψει η Μετεωρολογική υπηρεσία  ήλθε με την μορφή ..γκολ στο γήπεδο Νίκαιας . Καταιγιστική η Προοδευτική παρέσυρε στο διάβα της  με 7-1   τον Παννεαπολικό.

Ο Μπούτσης με σουτ άνοιξε το σκορ στο 7’ για να σημειώσει δυο ακόμα τέρματα με πέναλτι σε ανατροπές του Σφυρογιαννάκη στο 15’ με τον Μητρόπουλο και τον Δηλαβέρη στο 24’.

Η είσοδος του Παπαδόπουλου στο 57’ έδωσε νέα ώθηση στους  «βυσσινί» . Ο ικανότατος φορ στην επανεμφάνιση του μετά από ενάμιση μήνα λόγω τραυματισμού πέτυχε δυο τέρματα στο 63’ με κεφαλιά και  στο 65’ με πλασέ ενώ στο 70’ είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι .

Ο Παννεαπολικός στην μοναδική του ουσιαστικά επίθεση στα αντίπαλα καρέ μείωσε στο 73’ με μακρινό  σουτ του Μπεκάκου.

Η συνέχεια ανήκει στον Ξυγκάκη που σημείωσε κι αυτός δυο τέρματα . Στο 74’ με πέναλτι ( ανατροπή Μητρόπουλου)  και στο 80’ με σουτ έγραψε το τελικό 7-1

Στο 87΄ μετά από κόρνερ του Δηλαβέρη η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι ,ενώ στο 83΄ μόνος του ο Τζανιδάκης πλάσαρε άουτ .

Πολύ καλός στην πρώτη φετινή παρουσία ο διαιτητής Ορφανός έδειξε ότι παραμένει μια μεγάλη δύναμη για την Πειραϊκή διαιτησία .Και τα τρία πέναλτι που καταλόγισε ήταν καταφανέστατα .

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Αποστόλου, Μύρκος( 57’Παπαδόπουλος), Σφυρογιαννάκης( 66’ Τζιτζικαλάκης) , Μαούνης, Μπούτσης ( 69’ Κύβελος) , Ξυγκάκης, Παλάτσιος( 77’ Κοντός) Τζανιδάκης, Μητρόπουλος, Δηλαβέρης.

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ : Κεντικελένης, Κοκκινάκης, Ιμβριώτης, Μπεκάκος Παυλόπουλος, Τσιριγώτης, Παπάζογλου( 84’Κουσάι) , Βλαχογιάννης( 81’ Ζαρκαδούλας) , Ζώης( 76’ Κωνσταντινίδης ) , Σαριανίδης , Καστρινόπουλος ( 68’ Χατζηανδρέου )