Connect with us

stoplekto

Η TeamPro χορηγός του 1ου Aegina Marathon Challenge

Published

on

Η TeamPro, εταιρία παροχής επαγγελματικού αθλητικού εξοπλισμού και αθλητικών εμφανίσεων, στηρίζει το πρώτο Aegina Marathon Challenge το οποίο διοργανώνεται από το Ίδρυμα George Best Costacos, στα πλαίσια του οποίου θα διοργανωθούν αθλητικοί αγώνες και παραλληλες εκδηλώσεις.

Η TeamPro θα «ντύσει» την ομάδα των εθελοντών και θα προσφέρει δώρα και εκπτώσεις στους νικητές καθώς και στους συμμετέχοντες σε αθλητικά προϊόντα, μπάλες, αθλητικές εμφανίσεις, υποδήματα κ.ά., στηρίζοντας την προσπάθεια αυτών που αγωνίζονται!

Το 1ο Aegina Marathon Challenge και ο 6ος Δεθνής Ημιμαραθώνιος Αίγινας, θα διεξαχθούν από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Αίγινας και όπως κάθε χρόνο αναμένεται να αποτελέσει ένα τριήμερο γιορτής στα πλαίσια των δρώμενων του νησιού. Ανάμεσα σε απλούς πολίτες θα λάβουν μέρος καλλιτέχνες, αθλητές και επιστήμονες οι οποίοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις και θα διαγωνισθούν στηρίζοντας τον αγώνα του Ιδρύματος για την καταπολέμηση του καρκίνου του εγκεφάλου, ασθένεια από την οποία έφυγε ο ίδιος ο Γεώργιος Κωστάκος.

Η συμμετοχή όλων μας μετράει!

Πληροφορίες για τον Ίδρυμα George Best Costacos
Περισσότερες πληροφορίες για τον Μαραθώνιο
Πληροφορίες για την εταιρία TeamPro
www.teamprostore.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply