Connect with us

Γ Εθνική

Θέλει πρωτιά και αήττητο η Αναγέννηση Καρδίτσας

Published

on

Με την Κυριακάτικη (11/7, 17:00) αναμέτρηση στο Στεφανοβίκειο κόντρα στον τοπικό Διαγόρα για την 5η αγωνιστική των playoffs του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (2020/21) η ΑΣΑ ρίχνει αυλαία στη φετινή υπέροχη σεζόν η οποία συνδυάστηκε με την άνοδο στη Super League 2.

Έχοντας ήδη κατακτήσει τον στόχο της από την περασμένη αγωνιστική η “κιτρινόμαυρη” θα ταξιδέψει στη Μαγνησία χωρίς άγχος.

 

Παρ’ όλα αυτά θα διεκδικήσει τη νίκη για δυο λόγους. Ο πρώτος για να ολοκληρώσει τη χρονιά αήττητη και ο δεύτερος στην κορυφή αυτού του μίνι πρωταθλήματος.

 

 

 

Κόντρα στον Διαγόρα είναι ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά που γρήγορα θα περάσει, ενώ το μυαλό όλων βρίσκεται στην νέα σεζόν που αναμένεται πιο δύσκολη και απαιτητική.

 

Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός, καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, αφού η πρώτη σέντρα ορίστηκε για την 12η Σεπτεμβρίου.

 

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ενόψει του αγώνα στο Στεφανοβίκειο, ο Αλέξανδρος Κούρτογλου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήμα, πέρα από εκείνο του τιμωρημένου Μπακρατσά.

 

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΣΑ:

 

Τσάμη (Τ), Θεολόγης Μ. (Τ), Μπουρούσης (Τ), Αρχοντής, Νίκιτς, Κουτρομάνος, Μπιτέλης, Ξέρρας, Νόνης, Τζέκος, Λώττας, Κοντοβάς, Χασομέρης, Γκουγκούδης, Ζάγκος, Τσιρογιάννης, Αναγνώπουλος, Πολίτης, Μπακαδήμας, Κοντός, Θεολόγης Β., Σκέντζος, Ματέο, Κοντογιώργος, Καρακλάγιτς, Μπλαντένοβιτς.

 

 

 

Πηγή: karditsasport