Connect with us

6ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας -Κιθαιρών Καπαρελλίου 0-0

Published

on

Ακόμη ένα παιχνίδι η Θύελλα Ραφήνας έμεινε στο 0-0 και δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης παίζοντας στο  γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη.

Αυτή τη φορά ο Κιθαιρών Καπαρελλίου έπαιξε με τσαγανό, πείσμα και δύναμη και κράτησε το “μηδέν” στην άμυνα, παίρνοντας τον πόντο της ισοπαλίας. Είχε βέβαια κι αυτός τις ευκαιρίες να πετύχει ένα γκολ και να διεκδικήσει τη νίκη.

Οι Λιγνιτωρύχοι παρότι στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοσή τους δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην… πηγή αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους και ήταν φλύαροι αλλά και αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Το ματς ήταν μέτριο, οι φάσεις λίγες και από νωρίς φαινόταν πως δύσκολα θα ξέφευγε από τα “κουλούρια”! Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στο πρώτο ημίχρονο είχαν τις ευκαιρίες. Από πολύ νωρίς, μόλις στο 2ο λεπτό ο Σύρακας, που προτιμήθηκε από τον Ν. Μεσολόγγη αντί του βασικού Πάντου, χρειάστηκε δυο φορές να διώξει τη μπάλα σε απανωτά σουτ των επιθετικών του Κιθαιρώνα.

Στο 12΄ ο Αποστολόπουλος έφυγε από δεξιά μόνος του, σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 35΄ η Θύελλα απείλησε για πρώτη φορά όταν από στημένη μπάλα και μετά από αλλεπάλληλα σουτ, ο Σουλτανίδης ήταν σε θέση βολής, όμως αστόχησε στην τελική προσπάθειά του.

Στο 40΄ ο δαιμόνιος Αργυρίου επιχείρησε επικίνδυνη σέντρα όμως ο φορ των Βοιωτών δεν βρήκε τη μπάλα

Μίνι πολιορκία στα καρέ της Θύελλας στο 45΄ όμως τα διαδοχικά σουτ των Τζανέτου, Αποστολόπουλου αποκρούστηκαν από τον Σύρακα που στην συγκεκριμένη περίπτωση έδειξε ετοιμότητα.

Παιχνίδι κέντρου στο δεύτερο ημίχρονο και η πρώτη καλή φάση άργησε να έρθει. Ήταν το 77ο λεπτό και σε μια καλή αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Δαδάκος επιχείρησε κεφαλιά χωρίς όμως να βρει στόχο.

Από δύο στημένα που τα εκτέλεσε ο Χαρακτίδης (80΄ και 83΄), η Θύελλα πλησίασε στο γκολ αλλά και τις δύο φορές παρότι ήταν εκτελεσμένα άψογα, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τελευταία ευκαιρία με τον Χρήστου που είχε μπει ως αλλαγή να σουτάρει από πλεονεκτική θέση στο 90΄ άουτ.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Γ. Αλάμπεης με βοηθούς τους Θ Μητράκο και Μ. Μαραθωνίτη.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Σύρακας, Αράπης, Μανδύλης, Φύτρος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Κανελλόπουλος, Σουλτανίδης (83΄Χρήστου), Μπουντάκης (66΄Ματσαδές)

Κιθαιρών Καπαρελλίου (Παπαναστασίου-Κυριάκος): Γερογιάννης, Νικολακόπουλος, Σεχάϊ, Τζανέτος, Τσέλλος, Λάμπρου (88΄ Παπαευθυμίου), Αργυρίου (90+4΄ Μπόβαλης), Αποστολόπουλος, Δαδάκος (90+1΄ Γκαρδιακός), Σκουρτανιώτης, Πατσιλής.

Πηγή – irafina.gr