Connect with us

6ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας – Συλλυπητήρια για τον χαμό του Δημήτρη Παπαδόπουλου

Published

on

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της Θύελλας Ραφήνας για τον χαμό του Δημήτρη Παπαδόπουλου έναν από του πιο ακούραστους «εργάτες» και ιδρυτές του συλλόγου

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ με πολύ μεγάλη θλίψη αποχαιρετά έναν από του πιο ακούραστους «εργάτες» και ιδρυτές του συλλόγου, τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος έφυγε από κοντά μας.

Ο «τσαγκάρης» (όπως τον γνώριζαν οι περισσότεροι ) από την ίδρυση της ομάδας και επί σειρά ετών, σε πολύ δύσκολες εποχές με μεράκι και αγάπη ήταν παίκτης, έφορος, γενικός αρχηγός, ακόμα και προπονητής μας και ουσιαστικά ήταν εκείνος που μας προέτρεψε πριν μερικά χρόνια στην τελετή βράβευσης του από τον σύλλογο για την προσφορά του, να προσθέσουμε στα χρώματα μας το μαύρο χρώμα προς τιμή των «λιγνιτωρύχων».

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ευχόμαστε από εκεί ψηλά να συνεχίσει να «καμαρώνει» την ομάδα μας για τα βήματα προόδου που έχει πετύχει. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής το συμβούλιο μας αποφασίσαμε τα κάτωθι:

Να παραστεί το Δ.Σ., στην εξόδιο ακολουθία.

Να καταθέσουμε στεφάνι προς τιμή του

Να του δώσουμε συντροφιά στο ταξίδι του, μια εμφάνιση της ομάδας μας.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΥΡ ΜΗΤΣΟ