Connect with us

7ος Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας-Τριγλία Ραφήνας 1-0

Published

on

Στην πόλη της Ραφήνας για φέτος υπάρχει ένα «αφεντικό» και λέγεται «Θύελλα»! Η ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τη συντοπίτισσα Τριγλία, επικράτησε με 1-0 και, παράλληλα, έκανε ένα τεράστιο βήμα προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου της. Πρωταγωνιστής σε άλλο ένα ντέρμπι ήταν ο Χαρακτίδης, ο οποίος εκτέλεσε στο 56′ το φάουλ από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Πλέον, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τους κιτρινόμαυρους, που θα πρέπει άμεσα να αντιδράσουν, αρχής γενομένης από τον «τελικό» της επόμενης Κυριακής με τον Παναργειακό.

Στο 56′ ο Χαρακτίδης με φάουλ έλυσε το γόρδιο δεσμού του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με δέκα παίκτες απ΄οτο 48′ αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Νικολακόπουλος.

Στο 50′ ο Χαρακτίδης είχε δοκάρι

Δοκάρια: 50′ Χαρακτίδης με φάουλ

Διαιτητές: Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), Κορτέσης (Αθηνών)-Κάλλης (Ανατολικής Αττικής)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Μανουσάκης, Φύτρος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης (83′ λ. τρ. Μέγας), Σενέ (46′ Μπουντάκης), Δημητρίου (46′ Λ. Παπαδόπουλος), Ζέκιο (89′ Σαντίκου)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Νικολακόπουλος, Τσακίρης, Καραγιάννης, Κότσι, Κατσαβριάς (57′ Μακρής), Αμπντουραχμάνι, Ντάφλας (65′ Ινγκλαντίν), Βουτσιώτης.