Connect with us

Γ Εθνική

Ιδανικό φινάλε για την Κηφισιά, 3-0 τον Ηρόδοτο

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε μια πραγματικά εκπληκτική σεζόν η Κηφισιά, που νίκησε τον Ηρόδοτο στο τελευταίο ματς της χρονιάς με το εμφατικό 3-0.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα πέτυχε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου, χωρίς μάλιστα να δεχτεί ούτε ένα γκολ.

Ο κόουτς έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς παίχτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Το σκορ άνοιξε στο 25′ όταν ο Καλλέργης σεντραρε και ο Τετέι με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 48′ με τους ίδιους πρωταγωνιστές ήρθε το δεύτερο γκολ, με τον Καλλέργη και πάλι να βρίσκει τον Τετέι που με πλασέ αυτή την φορά έκανε το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 85′ όταν ο Κρητικός έφυγε στην αντεπίθεση και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΆΣ: Αντωνόπουλος, Παπαγγελής, Διονέλλης, Σπίνος, Γκότοβος (75′ Μκρτσιάν), Τζέλη (59′ Τόσκα), Καλλέργης (70′ Κρητικός), Μεγαρίτης (59′ Παπασάββας), Τετέι, Καμινιώτης (70′ Ζέλο), Κοντογιάννης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Χαρίτος, Μπαλάφας,  Κανδηλάκης (46′ Κοντογιάννης), Λούσι, Καργιωτάκης Αργκιλέσι, Ζαφείρης Κίσσας (46′ Δασκαλάκης), Γκίνι, Μυλωνάς (66′ Καλαμιώτης).