Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ικανοποίηση στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας

Published

on

Φιλική ήττα με 3-2 υπέστη την Κυριακή η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, από το φιλόδοξο φέτος Ηρακλή Ελευσίνας στο πρώτο του φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας του. Η ομάδα του Δημήτρη βουτσινά έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο αλλά η κούραση  ήταν εμφανείς στους ποδοσφαιριστές δεν κατάφερε πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ηρακλής Ελευσίνας άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον Πλάτανο. Οι Κερατσινιώτες  ισοφάρισαν χάρη σε αυτογκόλ του αμυντικού τον φιλοξενουμένων. Στο 48’ ο Ηρακλής πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Πλάτανου μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η ισοφάριση ήρθε μετά από ωραία συνεργασία του Ερρίκου με τον Κούση  και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ιδανικό πλασέ για το 2-2. Στο 80’ οι Ελευσίνιοι πήραν τη νίκη με τέρμα του Πέππα.

Η Ολυμπιάδα ξεκίνησε με τους Γεωργόπουλο, Τόρρα, Χατζηγεωργαλή, Μεγαλοοικονόμου, Βιδάλης, Φέκος, Ερρίκος, Μελαμπιανάκης, Μαυρουδής, Πέρρος, Καλτσάς, ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σισαμόπουλος, Γρηγοράκος, Μπένα, Σαμλίδης, Τρουμπούνας, Νταλάκος, Ερρίκος, Μαντούβαλος, Κούσης, Μεκρούρη, Καλτσάς, Μπογράκος.

Νέο φιλικό θα δώσει αύριο η Ολυμπιάδα με αντίπαλο τον Ερμή Κορυδαλλού, ενώ έχει προγραμματίσει ακόμα να παίξει στις 29/8 με Πανιώνιο Κερατσινίου(εντός), στις  2/9 με Ελλάδα Ποντίων(εντός), στις 5/9 με Τερψιθέα(εκτός), στις 9/9 με  ΑΟ Χαλκηδώνας(εντός), στις 12/9 με  Αστέρα Νίκαιαςς(εντός) και στις 16/9 με  Ίκαρος Καλλιθέας(εκτός).