Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Φιλική νίκη με 2-0 επί του Ηλυσιακού

Published

on

Στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό ο Ιωνικός δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 2-0 με γκολ των Παναγιώτη Σιμιτσή και Νίκου Μπερνιδάκη.

Ο Μάρκος Δήμος ξεκίνησε τον Αδαμόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Ατματσίδη και Κουλακάρη στα πλάγια και τους Γρομητσάρη και Μακρή στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή παρέταξε τους Σιμιτσή ( αμυντικό χαφ) Πολυχρόνη και Χρυσάφη και στην επίθεση τους Βασιλείου, Καλλέργη και Μπερνιδάκη.

Ο Ιωνικός παίζοντας ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας υπερείχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κινδύνευσε σε ελάχιστες περιπτώσεις ενώ πέραν των δυο γκολ δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες με τους Καλλέργη, Χρυσάφη, Κουλακάρη και Μπερνιδάκη.

Στο 35ο λεπτό ο Παναγιώτης Σιμιτσής με βολέ απο τα 28 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0 ενω στο 60ο λεπτό μετά από κάθετη μπροστινή μπαλιά του Κατσαβριά ο Νίκος Μπερνιδάκης δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ηλυσιακού για να κάνει το τελικό 2-0.

Μοναδική μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους η φάση του 43ου λεπτού όταν ο Ευσταθόπουλος σε τετ α τετ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ιωνικού Αδαμόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν με τον Ιωνικό και οι Μπεκατώρος, Κατσαβριάς, Νικολακόπουλος, Καμβύσης, Παπασπύρος, Βουτσιώτης, Κουτσογιαννόπουλος και Μακρυωνίτης.

Με τον Ηλυσιακό ξεκίνησαν οι Νικολάου ( τερμ) Φραγκής, Ιωαννίδης, Καραπιπέρης, Στρατάκης, Αμανατίδης, Χίος, Μασούρας, Κωνσταντίνου, Φούντας και Μίχας ενώ ως αλλαγές έπαιξαν οι Τσάγκαρης, Παπακωνσταντίνου, Δημόπουλος, Σηφάκης, Γουριώτης, Ευσταθόπουλος, Τζαμάλης, Κεϊτά, Παπαδόπουλος και Μάνος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply