Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κένταυρος Βριλησσίων – Νέα Ιωνία 0-1

Published

on

Σπουδαία νίκη με 1-0 στα Βριλήσσια επί του τοπικού Κένταυρου σημείωσε η Νέα Ιωνία  την δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 35’ ο Παντελίδης ,ένα τέρμα που χρειάστηκε διαβούλευση διαιτητή και επόπτη μέχρι να καταλογιστεί και για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο ρέφερι Τσολακίδη καθώς υποστηρίζουν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στην συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Οικονομόπουλου  προσπάθησε να αντιδράσει, έφθασε πολύ κοντά στο γκολ σε δυο φάσεις στο δεύτερο μέρος, πρώτα με κεφαλιά του Κολιού και στην συνέχεια με κοντινό πλασέ του Πιπερά με τον τερματοφύλακα Παπουτσή να δείχνει το επίπεδο ετοιμότητας του διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τον νεαρό πορτιέρο ήταν αυτή του 85’ όταν απέκρουσε πέναλτι του Ένσι δίνοντας στην ουσία την νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Τσολακίδης με βοηθούς τους Μπάγια και Μπεκιάρι.

 

Κένταυρος Βριλησσίων (Γιώργος Οικονομόπουλος) Θεοδωρίδης, Κουλιούρης, Χαλκιόπουλος, Τσιπούρας (68′ Παπαντωνάκης), Κολιός, Ένσι, Σκεντέρι (76′ Λιτίνας), Παπαγεωργίου (57′ Καλούτσας), Πιπεράς Σ., Πιπεράς Ι., Δέτσης.

 

Νέα Ιωνία (Γιώργος Καρατζάς): Παπουτσής,Τζίφας, Ζαρκαδούλας, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Πανταγιάς, Σταθόπουλος (91’Γεωργοπουλος), Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Καφετζής (89′ Φρατζέσκος), Παντελίδης (90′ Θερμός).