Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Κίνδυνος για τα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στα μητρώα της Γ.Γ.Α. 

Published

on

Το «καμπανάκι »  για όσα σωματεία δεν έχουν κάνει ενέργειες για την εγγραφή τους στο Μητρώο σωματείων της Γ.Γ.Α. «κτύπησε » για μια ακόμα φορά ο Γιάννης  Σπάθας . Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Πειραιά    μιλώντας  στο «Κανάλι 1 90,4»  τόνισε ότι τα μισά  περίπου από τα Πειραϊκά σωματεία δεν  έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία  και αν δεν συμμορφωθούν άμεσα ο κίνδυνος είναι  μεγάλος.  Συγκεκριμένα δήλωσε  πως η Γενική Γραμματεία δεν θα τους επιτρέψει τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όχι μόνο  για φέτος, αν τελικά γίνουν αγώνες αλλά και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο κ. Σπάθας ανέφερε χαρακτηριστικά  το παράδειγμα  της Δόξας Δράμας  που δεν έχει  πάρει  ακόμα την έγκριση από την Γ. Γ. Α. και η παρουσία της στο πρωτάθλημα της Super League 2   είναι αμφίβολη λίγες  μόλις μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος .

Από την ΕΠΣΠ καλούνται τα σωματεία που δεν  έχουν κάνει άμεσα την εγγραφή τους  να ξεκινήσουν την διαδικασία, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική σελίδα g.g.a.gov.gr/mitroo , όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα σωματεία.

Υπενθυμίζεται ότι όσα σωματεία έχουν  εγγραφεί στα μητρώα της Γ.Γ.Α. εισέπραξαν  ήδη την οικονομική ενίσχυση που τους αναλογεί…