Connect with us

stoplekto

Καλεί τον κόσμο του ο Αστέρας Κερατσινίου

Published

on

Με μια εμψυχωτική ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο ο Πρόεδρος του Αστέρα Κερατσινίου Παναγιώτης Ιωακείμ, μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, όπου καλεί τον κόσμο της ομάδας στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας της,  όπως το χαρακτηρίζει αύριο στο γήπεδο Περάματος με την Ένωση Καμινίων, με φόντο την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Λοιπόν η μεγάλη ώρα έφτασε ένα παιχνίδι ένας τελικός .. ΑΣ Α.Σ Αστέρας Κερατσινίου -Ενωση Καμινίων Κυριακή καί ώρα έναρξης 18:00 Γήπεδο Περάματος …. Στο πιο δύσκολο παιχνίδι στήν σύγχρονη ιστορία τής ομάδας μας με έπαθλο τήν άνοδο στήν Α Πειραιά .. Στηριζουμε όλοι τήν ομάδα της γειτονιάς μας Στηριζουμε όλοι τα παιδιά τής γειτονιας μας … Αρωγή σε αυτήν την προσπάθεια μας και διπλα μας ο δήμαρχο της πόλης μάς Χρήστος Βρεττάκος-Β .. Η Αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού και Σταυρούλα Συρακου .. Και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ Δημήτρης Θωμαιδης .. Που θα είναι διπλα μας και τούς Ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον για τήν ομάδα μας ..

Υπ1 Η τωρα η πότε ..

Υπ2 Γιά 90 λεπτά αντίπαλοι αλλα γιά πάντα φίλοι ..

Υπ3 Γιά εμάς που κάποιοι μας είχατε γιά τελειωμένους, αφήστε να κερδίσει ο καλύτερος και όχι αυτόν που θέλετε εσείς για καλύτερο .. Τούς είδαμε όλους ..

Υπ4 Καλή επιτυχία και στην διαιτησία που πιστεύω να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων”.