Connect with us

7ος Όμιλος

Καλλιθέα: «Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών δεν έχουν καμία σοβαρή υπόσταση»

Published

on

 Προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου και ειδικότερα της Καλλιθέας, ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ερμείδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Καλλιθέα διευκρινίζουν τα παρακάτω :

 Στις 24 Ιουλίου 2018 με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου ανέλαβε να διαχειριστεί Διοικητικά και Οικονομικά ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας κ. Σπύρος Παπαδόπουλος.

 Την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του κ. Σπύρου Παπαδόπουλου, ώστε να συνεχίσει και τη νέα αθλητική περίοδο, να διαχειρίζεται Διοικητικά και Οικονομικά την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς και τα τμήματα των υποδομών της.

 Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών από διάφορους αυτόκλητους μνηστήρες που χρησιμοποιούν αποτυχημένες μεθόδους περασμένων δεκαετιών, ύβρεις και απειλές, για να αναλάβουν την διοίκηση του συλλόγου, δεν έχουν καμία σοβαρή υπόσταση.

 Πολλώ δε μάλλον, όταν οι ίδιοι «ενδιαφερόμενοι» διατείνονται ότι έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του Δημάρχου, κάτι για το οποίο είμαστε σίγουροι ότι ο Δήμαρχος αγνοεί παντελώς.

 Ως εκ τούτου, ο ΓΣ Καλλιθέα ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος της πόλης μας υπενθυμίζει ότι έχει ισχυρή Διοίκηση, που στόχος της είναι να πρωταγωνιστήσει την νέα αθλητική περίοδο.

Μέλημα των μελών του συλλόγου ήταν, είναι και θα είναι να διοικείται από ανθρώπους που προέρχονται από τη βάση του.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι δεν προτιθέμεθα να μπούμε σε οποιοδήποτε διάλογο με τους «ενδιαφερόμενους» και θεωρούμε ότι το ζήτημα λήγει εδώ.

6ος Όμιλος

Στα υπόψιν ο Κωνσταντακόπουλος στην Μαρκό

Published

on

Ο Πέτρος Τσιγκούλης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Μαρκό ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου απ ότι φαίνεται εξετάζουν ήδη αρκετές λύσεις από πάνω ράφι προκειμένου να αντικαταστήσουν τον έμπειρο προπονητή.

Μια εξ αυτών είναι η περίπτωση του Πάρη Κωνσταντακόπουλου.

Ο νεαρός και φιλόδοξος προπονητής που πριν από δυο χρόνια είχε πανηγυρίσει άνοδο όταν και εργάζονταν στην τεχνική ηγεσία του Αήττητου Σπατων, δεν αποκλείεται να συζητήσει με τους ιθύνοντες του συλλόγου και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή τότε οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Continue Reading

7ος Όμιλος

Νέα επένδυση με Αρίδα ο Παλληνιακός

Published

on

Ένα ακόμη ταλέντο από τα τμήματα υποδομής μας πήρε το «εισιτήριο» για την ανδρική ομάδα του Παλληνιακού, μετά από σχετική εισήγηση του προπονητή μας σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των ακαδημιών. Ο λόγος για τον Χρήστο Αρίδα, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τα κιτρινόμαυρα.
Ο Αρίδας είναι 16 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και επιθετικός και ανήκει τα τελευταία τρία χρόνια στην οικογένεια του Παλληνιακού. Ο νεαρός άσος ξεχώρισε με τη δουλειά και το πείσμα του και έγινε ο τέταρτος παίκτης μας για φέτος που θα στελεχώσει την ανδρική μας ομάδα από τις ακαδημίες.
Με αφορμή την προώθησή του στο ανδρικό τμήμα ο Χρήστος Αρίδας τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Παλληνιακού που μου δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα που τα τελευταία χρόνια μου έχει προσφέρει εμπειρία, γνώση και χαρούμενες στιγμές. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ όλους και εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες».
Χρήστο σε καλωσορίζουμε στην ανδρική ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!

Continue Reading

LIKE