Connect with us

6ος Όμιλος

Καραούλης: Το μηδέν στην άμυνα…

Published

on

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Μανδραϊκού ενόψει του αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με τον Ηλυσιακό στου Ζωγράφου. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον τεχνικό του συλλόγου, Βασίλη Καραούλη, να παρατάξει την ομάδα του με τον καλύτερο τρόπο.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο στον πάγκο των «κυανόλευκων» για πρώτη φορά, παραχώρησε δηλώσεις στον Κυριάκο Παντζαρίδη  και αναφερόμενος στο συγκεκριμένο παιχνίδι τόνισε: Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία στον πρώτο αγώνα έδειξε πως διαθέτει αξιόλογο σύνολο.

Τόσο εμείς όσο και ο Ηλυσιακός χρειαζόμαστε τη νίκη ωστόσο θεωρώ ότι βάσει των δυνατοτήτων μας μπορούμε να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα παραταχθούμε καταρχήν με στόχο να κερδίσουμε αλλά αρχικά θα επιδιώξουμε να διαφυλάξουμε το μηδέν.

Θα πρέπει να διαβάσουμε το παιχνίδι, κάτι που μπορούμε να πράξουμε δεδομένου ότι έχουμε έμπειρα παιδιά. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αισιοδοξούμε για την έκβαση του αγώνα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένας από τους έξι τελικούς που καλούμαστε να δώσουμε και όλοι στην ομάδα αισιοδοξούμε ότι ο Μανδραϊκός θα παραμείνει στην κατηγορία

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply