Connect with us

5ος Όμιλος

Κηφισιά – Καλλιθέα 1-2

Published

on

Μεγάλη νίκη για την Καλλιθέα που επικράτησε 2-1 της Κηφισιάς και  επέστρεψε στην κορυφή παρέα με τον Άγιο Ιερόθεο και την Θύελλα Καμαρίου. Ένα παιχνίδι που παρακολούθησε αρκετός κόσμος που είχε την τύχη να απολαύσουν  τρία εξαιρετικά σε εκτέλεση τέρματα.

Στο 15’ ο Βέρμπης εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ που κέρδισε ο Έσλερ 30 μέτρα έξω από την περιοχή και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Νίκου Κούστα.

Στο 32’ ο Στούπης κεραυνοβόλησε  από τα σαράντα μέτρα σημειώνοντας ένα υπέροχο τέρμα ισοφαρίζοντας σε 1-1

Στο 62’ ο Έσλερ γύρισε στην μεγάλη περιοχή ο Βέρμπης στην κίνηση σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας να “αποκρούει.

Στο 71’ και πάλι  ο Στούπης με εκπληκτικό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του Μιχελή δίνοντας την νίκη στην ομάδα του (1-2)

Στο 87’ Ο Γκρόσιος μέσα από την περιοχή σούταρε για το 3-1 με τον τερματοφύλακα Μιχελή να έχει εξαιρετική αντίδραση.

Διαιτητής ήταν ο Λεμπέσης με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Χρηστάκο.

 

Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Βλάχος(75’Γκούμας), Έσλερ, Τεγούσης, Χριστοφιλέας, Κωνσταντίνου, Ρέντζης, Γεωργακόπουλος (75’Τζέλης), Βέρμπης, Παυλάκης, Κάκος.

Καλλιθέα ( Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Μουράτος (83’ Ντρούγκας), Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Κώστας, Καλημέρης, Καλτσάς, Μαρουκάλης Στούπης(88’ Μπελής) Μακρυγιάννης(80’ Γκρόσιος).