Connect with us

Uncategorized

Κηφισιά – Τράχωνες 3-0

Published

on

Πρόβα τζενεράλε πριν το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ έκανε η Κηφισιά που επιβλήθηκε με 3-0 των Τραχώνων οι οποίοι παρέμειναν κάτω από τη διαχωριστική γραμμή. Το συγκρότημα του Θωμά Γράφα δυσκολεύτηκε για περισσότερο από ένα ημίχρονο καθώς αντιμετώπισε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο έδειξε ότι η θέση που κατέχει στην βαθμολογία είναι πλασματική. Στο α’ μέρος οι παίκτες του Κώστα Μιχάλη μπήκαν παθιασμένα στο γήπεδο φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 27′. Ο Μπεθάνης εξαπέλυσε το σουτ, με τον Κόλλια να βλέπει για καλή του τύχη τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του. Με τη συμπλήρωση 50′ αγώνα οι ”κυανόλευκοι΄΄ άνοιξαν το σκορ με τον Βέρμπη. Στο 69′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όταν ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς φάνηκε να αποκρούει τη μπάλα με το χέρι σε σουτ που επιχείρησε ο Καλλιπολίτης, όμως ο διαιτητής Δημητρόπουλος (Δυτικής Αττικής) έδειξε ”παίζεται”. Στο 73′ ο Βέρμπης επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον έμπειρο επιθετικό καθώς κατέληξε στο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χίσος στάθηκε πιο τυχερός δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα των βορείων προαστίων. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου να δει το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Χέλης (70′ Έσλερ), Κορακάκης, Χίσο (84′ Γεωργακόπουλος), Ντούμος, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Κάρος (68′ Παπαδόπουλος)

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Μιχάλης): Καραβατάς, Κάρδαρης, Μπανιάς (84′ Πάλιας), Δρακοντίδης, Σκόνδρας (62′ Νικολάου), Γούλας, Καλλιπολίτης, Τουγουντζόγλου, Μαστραντώνης, Μπεθάνης, Σαπαλίδης (84′ Κόρδος).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply