Connect with us

5ος Όμιλος

Κισσαμικός – Δόξα Βύρωνος 1-1

Published

on

Σε ένα ματς όπου η ένταση και το πάθος περίσσευαν Κισσαμικός και Δόξα Βύρωνος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Βισκαδούρου, ειδικότερα για τη φάση που ο Ηρακλειώτης ρέφερι καταλογίζει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, γεγονός που είχε  σαν αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Ζίζηλας. Στο α’ μέρος το παιχνίδι ήταν νευρικό με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν την αξιόλογη φάση. Μάλιστα στο 24′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο αφού την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Τζιορτζιόνε. Στο 40′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε αφού αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Κούτρος με απευθείας κόκκινη για εξύβριση. Η συγκεκριμένη συγκυρία δεν πτόησε την ”κυανή θεά” η οποία πήρε το προβάδισμα στο 60′ χάρις σε γκολ του Σαλαπάτα. Οι Χανιώτες πίεσαν στη συνέχεια και κέρδισαν πέναλτι στο 75′ και παράλληλα την αποβολή του Ζίζηλα (δεύτερη κίτρινη), απόφαση η οποία προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Εσόνο ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ Ρίζος, Παραλίκης, Ψυχουντάκης, Χολέβας, Ένγκουεμ, Εσόνο, Τσικουδάκης (85′ Ψαράκης), Κουμπόργλου (77′ Μαντζιούνης), Δρακάκης, Τζιορτζιόνε, Χατζηλιόντας.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Βαγγέλης Μάλλιος) Σουλογάνης, Κατσιγιάννης, Ζίζηλας, Ζόνας, Τσαφταρίδης, Φέτσης, Γκουντελίτσας, Φουντουκίδης (88′ Παπατζήμας), Κούτρος, Μακρής (84′ Παπαδόπουλος), Σαλαπάτας (70′ Λουσαράκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply