Connect with us

5ος Όμιλος

Κοντά στον Θοδωρή Τραγούδα ο Πανναξιακός

Published

on

Εξελίξεων συνέχεια για τον ποδοσφαιρικό Πανναξιακό, ο οποίος βρίσκεται αυτό το διάστημα σε διαρκή εγρήγορση, ούτως ώστε να κλείσει το ρόστερ του, για την νέα σεζόν που θα τον βρει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Μετά λοιπόν από τους Κύρτσο και Καρούση, δύο ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο με τον Πανναξιακό, κάτι που σας αποκαλύψαμε χθες με σχετικό ρεπορτάζ, άλλος ένας ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να ανακοινωθεί από την ομάδα της Νάξου.

Ο λόγος για τον Χανιώτη μέσο Θοδωρή Τραγούδα, ποδοσφαιριστής που ήδη βρίσκεται στο νησί της Αριάδνης και προπονείται κανονικά με τον Πανναξιακό (εδώ και 3 ημέρες), με την παρουσία του να κρίνεται ικανοποιητική, για τα πολύ υψηλά στάνταρ που αναζητάει ο Χρήστος Πελέκης.

O Θοδωρής Τραγούδας (γενν. το 1999) γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες του Α.Ο. Χανιά ενώ έπαιξε ως δανεικός με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του ΔΑAΟΧ, ενώ σε νεαρή ηλικία έχει περάσει από την Ακαδημία Σούδας και την Κ19 του ΑΟΧ, ενώ ήταν και μέλος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΧ.

Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Γερμανική Τούρου Ντίσελντορφ (TuRU Düsseldorf).

Σύμφωνα με πληροφορίες του arthografos.gr ο Θοδωρής Τραγούδας αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών..

arthografos.gr