Connect with us

8ος Όμιλος

Κορωνίδας Κοιλάδας – Ερμή Μελιγούς 0-0

Published

on

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της Κορωνίδας Κοιλάδας με τον Ερμή Μελιγούς .

Ένα αποτέλεσμα το οποίο με βάση την εικόνα του παιγνιδιού αδικεί τους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες  να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Στο 6΄λεπτό ο Μπιτζής βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννούση χάνοντας μεγάλη ευκαιρία .

Στο 8΄λεπτό ο Μπιτζής με ωραία ενέργεια προσπάθησε να μπεί στην περιοχή και ακριβώς στην γραμμή τον ανέτρεψε ο Μπίσσιας με τον διαιτητή αντί για κόκκινη να του δείχνει κίτρινη .

Στο 10΄λεπτό δυνατό σουτ του Παπαιωάννου η μπάλα άουτ.

Στο 10΄λεπτό ο Φερνάντεζ ύστερα από κάθετη βγήκε απέναντι από τον Αλευρά .Το πλασέ που έκανε η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 25΄λεπτό δυνατό σουτ του Σαμαρά η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.

Στο 30΄λεπτό κεφαλιά του Σελλή ύστερα από κόρνερ του Σαμαρά η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.

Στο 70΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Π.Ράλλιος πέρασε και τον Αλευρά πλάσαρε για να διώξει πάνω στην γραμμή ο Σαμαράς.

Στο 80΄λεπτό γύρισμα του Σαμαρά στον Μπιτζή αυτός παράλληλα προς την εστία χωρίς να βρεθεί κάποιος επιθετικός να σκοράρει.

Στο 89΄λεπτό σουτ-φάουλ του Παπαϊωάννου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ. Τσιρόπουλος): Αλευράς, Λαζάρου, Σαμαράς, Ι.Οψιμούλης, Σελλής, Μέγας, ( 62΄Α.Οψιμούλης), Στ.Μπάζος, Κιοσσές, Μπιτζής, Παπαιωάννου, Κ.Μπάζος (55΄Ι.Κάλα).

Ερμής Μελιγούς (Κ. Καλογιαννίδης): K.Γιαννούσης, Κολοστούμπης, (46΄Γ.Ράλλιος), Βέργος, Σ. Ράλλης, Μπίσσιας, Σ.Γιαννούσης, Κολλιόπουλος, (58΄Δημακός-88΄Ιατρίδης),  Καδάς, Ανδριανός, Φερνάντεζ, (80΄Σταθουλόπουλος), Π. Ράλλιος.

sport-ermionida.blogspot.com