Connect with us

5ος Όμιλος

Κουρήτες: Ζούμε τις καλύτερες ημέρες

Published

on

Ο σύνδεσμος φιλάθλων ΟΦΙ εξέφρασε την ικανοποίηση για τη μαγική σεζόν μέσω της εξής ανακοίνωσης:
Ο  Σ.Φ.ΟΦΙ  «ΚΟΥΡΗΤΕΣ»  ζει  τις  καλύτερες  μέρες  του. Ζούμε  το  όνειρο  μας  που  δεν ήταν  ποτέ  άλλο  από το  να  δούμε  τον  ΟΦΙ  μας  στα  μεγάλα  σαλόνια  του  ελληνικού  ποδοσφαίρου. Ναι  ο  ΟΦΙ  από  την  Κυριακή  το  βράδυ  βρίσκεται  στις  40   καλύτερες  ομάδες  της  Ελλάδος. Πρόεδρε  μας  κ. Χηνόπουλε  δεν  έχουμε λόγια  για  να  εκφράσουμε  αυτό  που  νοιώθουμε για σένα. Το  μόνο που μπορούμε  να  σου  πούμε  είναι  ότι  σε  θέλουμε ισόβιο πρόεδρο του  ΟΦΙ. Σε  ευχαριστούμε. Ενα μεγάλο  ευχαριστώ  όμως  και  στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης , τον προπονητής μας τον Γιάννη  τον Μάγγο  και  τους  συνεργάτες  του , τους  παικταράδες  της  ομάδας μας  και  σε  όλο  τον  κόσμο  της  Ιεράπετρας  για  την συγκλονιστική τους  συμπαράσταση  σε όλη τη χρονιά. Εξαιρετική αναφορά χρειάζεται η σελίδα του ΟΦΙ στο διαδίκτυο η οποία είναι βασικός συντελεστής της επιτυχίας μας και πολλές φορές πηγή έμπνευσης μας.
Εμείς  οι  ΚΟΥΡΗΤΕΣ  , οι  ακοίμητοι  φρουροί  της  μεγάλης  μας  Ιδέας  και  της  μεγάλης  μας  Αγάπης  που  ονομάζεται  Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ , υποσχόμαστε  σε  όλους  ότι θα  παραμείνουμε  πάντα στις  επάλξεις  ευελπιστώντας  σε  ακόμα  μεγαλύτερες  διακρίσεις  του  ΟΦΙ  μας.

5ος Όμιλος

Τα φιλικά προετοιμασίας του Ερμή Κορυδαλλού

Published

on

Στον Ερμή Κορυδαλλού έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός με τη διοίκηση του κ. Πρέκα κάτω από άκρα μυστικότητα να επιθυμεί να παραμείνουν κλειστά τα χαρτιά του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Πάντως, το τεχνικό επιτελείο έχει ήδη δουλέψει αρκετά προκειμένου όλα να είναι στην εντέλεια κατά τη διάρκεια και στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας

18/8 Ηρακλής Ελευσίνας

24/8 ΑΣ Δραπετσώνας

28/8 Ανω Μερά

31/8 Ακράτητος

4/9 Αίγινα

7/9 Ηλυσιακός

11/9 Ολυμπιακός Λιοσίων

15/9 Αργυρούπολη

Continue Reading

5ος Όμιλος

Το αντίο του Μάναλη στον Εθνικό Πειραιά

Published

on

Μέσω ανάρτησης του ο Γιώργος Μάναλης έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του στον Εθνικό Πειραιά.

Ο ικανότατος άσος είχε μετακινηθεί πριν από πέντέ χρόνια από τον Αετό Κορυδαλλού και βοήθησε σημαντικά στις πορείες του συλλόγου.

Το κειμενο του που ευχαριστεί όλα τα πρόσωπα

Μετά από 5 χρονια έφτασε η στιγμη να αποχωρήσω. Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα και πιο συγκεκριμένα τους κυρίους Χατζιαλεξη και Αγγελοπουλο. Επιπλέον ευχαριστω τον κύριο Καρυδοπουλο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου τα τελευταία δυο χρονια .Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τον κύριο Θύμιο Γεωργουλη καθώς και τον κύριο Θωμά Μακρη για όλη την εμπιστοσύνη και την εξέλιξη που μου προσέφεραν καθώς και όλους τους προπονητές , γυμναστές και όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου που είχα σε όλη αυτήν την πορεία. Ένα μεγάλο ευχαριστω όχι μόνο από εμενα αλλά και από την οικογένεια μου, έχουν οι άνθρωποι που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να είμαι υγιής όλα αυτά τα χρονια και πιο συγκεκριμένα ευχαριστω τον Γιατρό κύριο Καραχάλιο , τον κύριο Βασίλη Τζωρτζη οι οποίοι όποτε τους χρειάστηκα μου παρείχαν τα πάντα καθώς τα τελευταία χρονια και ο κύριος Τάσος Ορφανιδης με τους συνεργάτες του. Νιωθω ιδιαίτερα τυχερός γιατί φεύγοντας από την ομάδα γνώρισα συναδέλφους με πολύ μεγάλη εμπειρία και καριερα αλλά και πιο νέα παιδιά με εξαιρετικό χαρακτήρα . Απέκτησα φίλους ζωής και αυτό είναι ανεκτίμητο για εμενα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κοσμο για τον σεβασμό που έδειχνε πάντα στο πρόσωπο μου αλλά και τα παιδιά της Ακαδημίας που πάντα μου έδειχναν την αγάπη τους .

Continue Reading

LIKE

error: Content is protected !!