Connect with us

5ος Όμιλος

Κουρήτες: «Στο Βουζουνεράκειο θα κάνουμε και τα τσιμέντα να τραγουδήσουν»

Published

on

Κάλεσμα ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Εθνικό Πειραιά, απεύθυναν οι φίλοι του ΟΦΙ «Κουρήτες».

Αναλυτικά, το κειμενο

»Έφθασε η ώρα. Το παιγνίδι που όλοι περιμένουμε. Η μητέρα των μαχών. Ο αγώνας που καλούμαστε να γράψουμε ιστορία κόντρα στον ιστορικό Εθνικό. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Την Κυριακή 14-4-2019 στις 13.30 μαζευόμαστε ΟΛΟΙ στο Island στην Κάτω Παραλία. Όλοι μηχανοκίνητοι διασχίζουμε τους δρόμους της Ιεράπετρας και ξεσηκώνουμε όλη την πόλη στο πόδι. Και στο τέλος καταλήγουμε στο Βουζουνεράκειο. Όλοι με διακριτικά των Κουρητών ή του ΟΦΙ. Όλοι με ασπρόμαυρα. Κανείς δεν θα γίνει δεκτός στην κερκίδα μας με φανέλα άλλης απόχρωσης. Στο Βουζουνεράκειο θα κάνουμε και τα τσιμέντα να τραγουδήσουν. Βοηθάμε τον ΟΦΙ όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Ταυτόχρονα προστατεύουμε την ομάδα μας. Ακρότητες και ρίψεις αντικειμένων απαγορεύονται. Η ιστορία μας καλεί και θα είμαστε εκεί. Και θα την γράψουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕ ΘΕΕ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΦΙ. Σ.Φ. ΟΦΙ «ΚΟΥΡΗΤΕΣ

5ος Όμιλος

Πλανο τριετίας και συνεχής βελτίωση στην Επισκοπή

Published

on

Στην Επισκοπή μετά την εποχή Γιασμίνκο Βέλιτς σειρά παίρνουν σημαντικά ζητήματα όπως ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Διαβουλεύσεις μεταξύ διοίκησης και τεχνικού επιτελείου γίονται συνεχώς με το στόχο να αποτελεί η δημιουργία ενός συνόλου πανίσχυρου που θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο, όπως έπραξε πέρυσι.

Το πλάνο τριετίας που έχει τεθεί αναφέρει ότι στόχος των Ρεθυμνιωτών αποτελεί να παρουσιάζονται συνεχώς βελτιωμένοι ούτως ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που θα τεθούν και ασφαλώς θα είναι πρωταγωνιστικοί.

Από εκεί και πέρα, την προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι επαφές του Μιχάλη Νικολιδάκη και των συνεργατών του με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού προκειμένου να τεθεί σε ισχύ το σχέδιο του προγραμματισμού.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, εδρα φέτος της ομάδας θα είναι το γήπεδο του Γάλλου όπου κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει και το χτίσιμο της ομάδας.

Continue Reading

5ος Όμιλος

Ανακοινώθηκε ο Σουργιάς στον Ηρόδοτο

Published

on

Σε ένα νέο φιλόδοξο και εργατικό προπονητή ανάθεσε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας η διοίκηση Παναγιώτη στον Ηρόδοτο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟ Κρουσώνα, Νίκος Σουργιάς είναι το πρόσωπο που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου για τους μπλε. Με θητεία κυρίως σε ομάδες που συμμετείχαν στο τοπικό πρωτάθλημα του Ηρακλειου, αλλά και έχοντας διετελέσει βοηθός του Γιώργου Πετράκη στον Κισσαμικό, ο Σουργιάς καλείται να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο και να θέσει τις βάσεις ώστε ο Ηρόδοτος να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία.

Αναλυτικά, το κείμενο

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή κ. Νίκο Σουργιά!
Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον κ. Νίκο Σουργιά στην οικογένεια του Ηροδότου και του εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο καινούργιος μας προπονητής δήλωσε:
«Μεγάλη μου τιμή να είμαι στον Ηρόδοτο, αφού ξέρω τι εκπροσωπεί και τι πρεσβεύει. Θα κάνω οτι μπορω για να ανταπεξελθω στα καθήκοντα μου.Νιώθω έτοιμος και σίγουρος οτι θα έχουμε πολύ καλη συνεργασία.»

Continue Reading

LIKE