Connect with us

slideshow

Κυπελλούχος Παλαιμάχων ο Πανελευσινιακός 5-2 τον Αία

Published

on

Σε έναν τελικό όπου αγωνίζονται παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές νικητές είναι αναμφίβολα και οι δυο ομάδες.  Το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Νεάπολης διεξήχθη ο τελικός Κυπέλλου Παλαιμάχων Πειραιά, όπου οι βετεράνοι του Πανελευσινιακού επικράτησαν των αντίστοιχων του Αίαντα Σαλαμίνας με 5-2 σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου που τίμησε αρκετός κόσμος με την παρουσία του.

Οι Ελευσίνιοι ήταν ανώτεροι και με ηγέτη τον Χαραλαμπίδη που σημείωσε τέσσερα τέρματα(19’, 23’, 50’, 60’) έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση του τίτλου. Το άλλο γκολ των νικητών πέτυχε ο Κρητικός(37’), ενώ για τους Σαλαμίνους και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Καρούσης(52’, 67’).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο μοναδικός Μίλτος Τερζάνης, του οποίου η αξία έχει λείψει από τα πειραϊκά γήπεδα, ενώ βοηθοί ήταν οι Ζάχαρης και Καρακίτσος. Παρατηρητές του ματς ήταν οι Γιώργος Μαλούχος και Κώστας Κωστάκης.

Για τον Πανελευσινιακό αγωνίστηκαν οι Δήμας, Μπακαλούμης, Τυρλής, Λινάρδος Κ., Αθανασίου, Τσολάκης, Γουλέτας, Στεφανίδης, Θεοδωσόπουλος, Χαραλαμπίδης, Διολέτης, ενώ έπαιξαν επίσης και οι Τσατσαρώνης, Καραγιάννης, Λινάρδος, Αδάμ και Κρητικός.

Από την άλλη πλευρά για τον Αίαντα ξεκίνησαν οι Καλιότσος, Λιάτος, Γκιόκας, Καπετάνιος, Παπαλεξάνδρου, Συνατζάκης, Σταμπουλής, Γρηγοριάδης, Ζαχαριάδης, Μιχαλάκης, Μαγιάτης και στην επανάληψη μπήκαν και οι Ραπατζίκος, Παπαμιχαήλ, Καρούσης, Βιρβίλης, Μαρούσης, Αγριανίτης, Κούκης, Μπρίμπος, Σούρσος, Κόγιας, Τζαμπαζάκης και Μελλές.

*Στον τελικό έδωσαν το παρών ο αντδίημαρχος Νίκαιας – Ρέντη Σπύρος Νικολάκης, ο πρώην δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής .

*Από την ΕΠΣ Πειραιά παραβρέθηκαν οι κ. Σπάθας, Χολέβας, Σταματάτος , Λαπατάς  Κανδύλης , Νταλάκος, οι πρώην σύμβουλοι κ. Βασιλόπουλος, Αμαραντίδης ο πρώην διευθυντής της ΕΠΣΠ Δημ. Νατσούλης .

*Παρόντες από τους Συνδέσμους Παλαιμάχων Αθήνας οι. Σαρηδημητρίου, Βουλκίρης , Αρκαδίας Παπαθανασίου, Μυτιλήνης Φωταρέλης, Μέγας  κ.α

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply