Connect with us

6ος Όμιλος

Κόρινθος ΄06 – Θύελλα Ραφήνας 0-1

Published

on

Κακή και άτυχη η Κόρινθος ΄06 έχασε από την ψυχωμένη ομάδα της Ραφήνας με 1-0 στην πρώτη ήττα της στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ.

Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα αφού τα συνεχόμενα λάθη και μάλιστα πολλά από αυτά αβίαστα, χωρίς ρυθμό και με κακές επιλογές στη τελική προσπάθεια, έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες του Μεσολογγη, να αναθαρρήσουν και κυρίως στο Β’ Ημίχρονο να πατάνε πιο σίγουροι στον αγωνιστικό χώρο και να επισκέπτονται  συχνά την εστία του Μάνου.

Οι παίκτες του Πάτρα ναι μεν είχαν τις ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Πάντου
με τα περισσότερα σουτ να μην βρίσκουν στόχο.

Μέτριο το πρώτο μέρος, με φάσεις το δεύτερο και το δίλεπτο 56′ με 58′ έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού ο Ράπτης στο 56′ ανατράπηκε από τον Σουλτανιδη και ο Νικολάου διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε το πέναλτι, το εκτέλεσε ο παθών αλλά ο Πάντος απέκρουσε σταθερά.
Στην αντεπίθεση δε ο Μπουντακης πήρε τη μπάλα από δεξιά στο ύψος του κέντρου και με δυνατό διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Άκαρπες οι προσπάθειες των γηπεδούχων να φτάσουν στην ισοφάριση αφού ήταν άστοχοι, αλλά και η καλή αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων δεν τους επέτρεψαν να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πολύ Καλή η διαιτησία του Νικολάου και των βοηθών του Ισσα  (Αθηνών ) και Παπαδαμ  (Χίου ).

Κόρινθος ’06 (Πάτρας): Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου (59′ Κουϊμελής), Τσιριγώτης, Γεωργίου (77′ Παπανικολάου), Αγγελόπουλος, Μαγγίνας (82′ Τσατσοπουλος), Κατσούκης,
Ράπτης.

Θύελλα Ραφήνας (Μεσολόγγης): Πάντος, Άραπης, Παπαδόπουλος, Ντόσκας, Σχίζας, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης (87′ Sadikou), Σουλτανίδης (90′ Τσάκωνας), Δημητρίου, Μπουτάκης (83′ Ζέκιο), Κανελλόπουλος (71′ Ματσαδές)

Πηγή – korinthosnews.gr