Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

‘Λόρδος’ ο Κουστουμπέκης

Published

on

Έναν από τους καλύτερους αμυντικούς που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο ενέταξε στο δυναμικό του ο Αθηναϊκός ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την γραμμή της οπισθοφυλακής του. Συγκεκριμένα, με τη φανέλα των ‘λόρδων’ θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν ο Παντελής Κουστουμπέκης ο οποίος λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευση του από την Αγία Παρασκευή συμφώνησε με τον ιστορικό σύλλογο του Βύρωνα. Ο 31χρονος άσος με θητεία σε Τράχωνες και Σούρμενα αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο συγκρότημα του Βασίλη Τζαλακώστα στην προσπάθεια που θα καταβάλουν οι τζαλορόσι στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Θωράκισε την άμυνα του ο Αθηναϊκός με τον έμπειρο και πολύτιμο στόπερ της Αγίας Παρασκευής Παντελή Κουστουμπέκη.

Η επιτροπή μεταγραφών του Αθηναϊκου και έπειτα από την ανακοίνωση του διαζυγίου του παίχτη με την προηγούμενη του ομάδα κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε με επιτυχία έναν πολύ σπουδαίο παίχτη που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αμυντική λειτουργιά της άμυνας.

Να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη μεταγραφική επιτυχία έπαιξε σημαντικό ρόλο η συμβολή του παλαίμαχου άσσου του Αθηναϊκού και προπονητή Κώστα Τζαβαλιά.

Who is Who

Ο Παντελής Κουστουμπέκης είναι γεννηθείς του: 1983 η φυσική του θέση είναι στόπερ ενώ μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και στις θέσεις: δεξί μπακ / κεντρικός αμυντικός / αμυντικό χαφ.
Την περίοδο που πέρασε είχε 10 συμμετοχές με τα χρώματα της Αγίας Παρασκευής ενω έχει παιξει και στην Football league (Β Εθνική) με την ομάδα του Εθνικού Αστέρα.

Προηγούμενες ομάδες 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, αγωνιστική περίοδος 2008
ΣΟΥΡΜΕΝΑ, αγωνιστική περίοδος 2012-2013
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, αγωνιστική περίοδος 2013-2014
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, αγωνιστική περίοδος 2014-2015