Connect with us

stoplekto

«Λύγισαν» την Ειρήνη τα Βριλήσσια

Published

on

Μπορεί να ήταν το φαβορί της αναμέτρησης και η βαθμολογική διαφορά μεγάλη, όμως τα Βριλήσσια μόχθησαν για να επικρατήσουν 2-1 της Ειρήνης Πετρούπολης. Η ομάδα του Γιάννη Χαραλαμπίδη έφτασε στην ανατροπή, εκμεταλλεύτηκε την ήττα (2-1) του Αγίου Δημητρίου στη Νέα Ιωνία και πέρασε τρίτη έχοντας 36 βαθμούς, έξι μακριά από τη δεύτερη θέση. Όσο για το νεανικό και ανταγωνιστικό συγκρότημα του Σάκη Αναστασόπουλου, δεν κατάφερε να συλλέξει τον έκτο πόντο στο πρωτάθλημα, ενώ μετά από 20 αγωνιστικές δεν έχει «γευτεί» τη χαρά της νίκης όντας ουραγός.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12’ χάρη στον Σουρμπή, όμως στο 20’ ο Μακρυπίδης ισοφάρισε με σουτ από το ύψος της περιοχής. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή, απώλεσαν ευκαιρίες και τα κατάφεραν τελικά στο 77’ με την κεφαλιά του Κατσιμίχα ύστερα από κόρνερ του Μακρυπίδη. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο 33’ ο Γκίζης είδε την κεφαλιά του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Κουμή και έπειτα να φεύγει άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πατεράκης Ν., Δέτση Μ., Κίκηρας Φ.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Κουγιανός, Γκίζης (85’ Γκότσης), Μακρυπίδης, Λυμπερόπουλος (51’ Κατσιμίχας), Χαλιβελάκης, Πουλάκης, Σαχινίδης (55’ Τσαβαλιάς), Νικολογιάννης, Δημητρέλος, Χατζηγρυπάρης, Καλογήρου.

ΕΙΡΗΝΗ Π. (Σάκης Αναστασόπουλος): Κουμής, Τουρνάκης (78’ Σύρος), Παπαχριστόπουλος Ι., Βαρέσης, Καπετάνης, Κουτρόλι, Ρώιμπας, Κούλα (63’ Καραγιάννης), Σουρμπής (61’ Βασιλειάδης), Λαμπράκος Χρ., Λαμπράκος Β.